Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yine öksürük başladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yine öksürük başladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
anneoluncx Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yine öksürük başladı
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 21:28
sayın hocam merhabalar.
geçen cuma günü itibariyle 2 hafta süren gribi ve akabinde gelişen kulak problemini sizin yöntemlerinizle atlattık çok şükür minnettarız. geçen cumadan bu yana gayet iyiydik.hatta dün kbb kontrolünde (verdikleri hiçbir ilacı kullanmadığımı söylemedim tabi)kulak gayet iyi sadece geniz akıntısı var alerjik olabilir dedi. ancak dün gece itibariyle seyrek olan kuru öksürüğümüz çok arttı hatta sabaha karşı 5 gibi uykudan uyandırdı ve öksürükten uyuyamadı.bazen öksürkten sonra kusar gibi oluyor ve veyaz yapışkan balgam çıkarıyor.hapşırık da var gözleri de kızarık.ben sabah ballı limon verdim burun açık olduğu için başka bişey yapmadım. ancak  1 saat kadar önce yine sağ kulağının ağrıdığını söyledi. çok ağrıyor dediği için dolven verdim ve iliadin başladım 3 gün kullanacağım.daha dün kbb iyi demişti ben de anlamadım ne oldu.ateş yok ama çok halsiz.sayın sizin öksürükle ilgili tablonuzu incelediğimde alerji gibi geldi bana sizce yine bir grip mi ya da başka bir durum mu. ballı limon ve iliadin dışında yapmam gereken bişey var mı? değerli cevabınız için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 22:44
oğlum 7 yaşında 1.sınıf öğrencisi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117858
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 03:36
KBB nin ne dedigine BOS VERIN!! Gribin, Ikinci yarisindasiniz.
Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin, kulak agrisi OLURSA: 3 gun Iliadin damla kullanin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 18:33
Teşekkür ederim hocam kulak ağrısı tekrarlamadı ama iliadini 3 güne tamamlayacağım dün geve yine çok öksürdü ancak sabahtan beri biraz seyreldi(5dk da bir ortalama) ama balgamlıya döndü gözünden yaş geliyor ciğeri sökülüyor sanki su gibi burun akıntısı da başladı sanki gribin başına döndük😔. Bal limon sabah akşam veriyorum arttırayım mı sayısını başka tavsiyeleriniz var mı ? Teşekkür ederim değerli cevabınız için🙏🏻
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 03:34
Hocam oğlum 22 de uyudu bu saate kadar en az 10 kez öksürükten uyandı balgam dolmuş sanki her yeri ciğerleri kopacak gibi öksürüyor. bir gün önceye kadar kuru öksürüktü grip için söylediklerinizi yaptım yapıyorum çok çaresiz kaldım gecenin bu vaktinde. Başka ne yapabilirim.Gribin 2. Yarısındasınız demiştiniz bu durum normal mi acaba
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117858
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 04:04
Biraz OKUSANIZ...  Bu tip Gripler, 2-3 hafta surerler. Sicak su buhari uygulayin. 
LUTFEN biraz okuyun. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 09:23
Hocam İnanın yeni üye olmama rağmen nerdeyse bütün makalelerinizi ve maillerinizi okudum her gün verdiğiniz cevapları takip ediyorum oğlumun gribi zaten 15 Aralık’ta başlayıp 1 Ocağa kadar sürmüştü hatta astım teşhisi olan oğlumun tüm habaları kesmeme rağmen ilaçsız ilk defa bir hastalığı 2 haftada geçti diye sevinmiş size dualar etmiştim hatta kulak ağrısı da olmuştu. 1 Ocak’tan 5 ocağa kadar gayet iyiydi Tek tük öksürük kalmıştı. Tekrar bunkadar kötü olması beni endişelendirdi İnan’ın sabaha kadar uyumadık. Endişe etmemin sebebi zaten Ekim de aynı şekilde hastalandığında 1 ay sürmüştü 4 gün sonra tekrar başlayıp yine biray sürmüştü 5 gün sonra tekrar başladığında ilaç ve havasız 2 haftada geçmişti yine 5 gün sonrası aynı şikayetler olunca bu kadar sık ve uzun hastalık süresi normal mı? Geçen sene de böyleydi bu yüzden doktora gittiğimizde astım teşhisi aldık.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı anneoluncx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 17:57
sayın hocam acil yardımınıza ihtiyacım var.tek güvendiğim sizsiniz.size sormadan bişey yapmak istemiyorum.öksürüğü çok şiddetli olup oğlumu halsiz bıraktığı için aile hekimimize gittik 1 saat önce ciğerlerini dinledi ve çok fazla hırıltısı olduğunu astım atağının başladığını söyledi. 3 haftadır hava vermediğimi söylediğimde kafama göre böyle bişey yapamayacağımı hemen havaları vermemi eğer ateş çıkmadan kurtarırsam dua etmemi  ateş çıkarsa enfekte olmuş demek olduğunu ve antibiyotik gerekeceğini söyledi.3 gündür grip için tüm önerilerinizi uyguluyorum ancak öksürüğünde hiç değişiklik yok.  ne yapayım ben şimdi? ateş çıkarsa sizin savaşmasından yana olduğunuzu biliyorum ancak biz de rolandik epilepsi olduğundan ateşten korkuyorum nöbeti tetikler demişlerdi. ateş kaça kadar çıkarsa ve nasıl müdahale etmeliyim.birde siz hep astımda sıkıntılı nefes verme vardır diyorsunuz hep 2 gecedir hep uzun ve inleyerek nefes veriyor. weezing sesi yok.genel hali çok halsiz ve gözleri kızarmış.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.