|
Gelişim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MRTECVT
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GelişimGönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 15:17 |
|
Hocam oğlum 2012 mart doğumlu. 115 cm 19 kilo.Bir haftada 1 kilo verdi yemekle arası hic iyi degildi ama bu ara hic yemiyor biraz yediginde midesi bulaniyor yada lokmasini yutmadan cikartiyor cildi solgun ,halsiz ,göz altlarında morarma var.okula giden bir cocuk sabah yarim havuc yarim cay bardagi süt yedirebildim .öğlenda avuc ici kadar kuru ekmek 1cay bardagi visne suyu baska bisey canım istemiyor diyor zorlada yediremiyorum.ne yapacağımızı şaşırdık sipraktin eskiden kullanmistim sinirlilik yapmisti okula gittiği icin vermek istemiyorum.dr goturmelimiyim tahlil icin yada ne yapalim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 20:37 |
|
1 kilo eksigi var. Sabah-sabah; "Havuc" ne ola??? Ayrica devamli verirseniz, avuc iclerinde SARI renk olusur. Sut/Yogurt/peynir agirlikli besleyin. Visne suyu da cok Gereksiz!! Sekerli/boyali su!!
|
|
![]() |
|
MRTECVT
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 12:57 |
|
Hocam mete'ye sipraktin vermeye başladım çocuğun iştahı açıldı yemek yemeye başladı ama günde 3 kere kaka yapıyor normalmi bu kadar tuvalete çıkması kilo alımını engeller mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 19:39 |
|
Ne girerse, o miktar cikiyor!!! Bundan daha normal ne olabilir???
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|