Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YARDIM...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

YARDIM...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 88
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: YARDIM...
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 10:28
hocam merhaba,

kızım ipek 7  yaşında...bebekliğinden beri sizin sayenizde ilaçsız büyüdü.Minnettarız..

bu sene ilkokul birinci sınıfa başladı.

ben son 2 haftadır ayakta grip geçiriyorum,öksürük devam...eşime de geçti...ilaçsız geçiriyoruz.

ipek de öksürük haricinde herşey yolundaydı.okula gidip geliyordu.çarşamba gecesi yattıktan sonra sürekli öksürmeye başladı.sizden öğrendiğimiz gibi yastığını yükselltik,mandalina suyu içirdik,serum fizyolojik yaptık.gece 3 kere istifra etti.

dün gündüz çok çok halsizdi,ateş yavaş yavaş yükseldi...ortalama 38 di diyebilirim.müdahale etmedik.tüm gün yattı.

bu sabah nispeten iyi,ateş 37.5larda...sonradan artar mı bilemiyorum.kendimi daha iyi hissediyorum diyor ama bugün de dinlenmesi lazım sanki.
ama yine ara ara karnım ağrıyor,midem bulanıyor diyor.çarşamba gecesi 3 kereden başka dün kusma olmadı.

bizim aklımıza sayenizde doktora gitmek gelmiyor,ancak sınıfında influenza A çıkmış,siz de test yaptırın dediler.

sizce yaptırmalı mıyız?olması durumunda ne yapmalıyız?

sizden haber almadıkça adım atamayız.

sevgiler,

m.
Yukarı Dön
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 18:20
hocam,cevap verirseniz çok sevinirim.bugün ateşi ortalama 37.5 idi,nispeten düzelme var.ishal durumu yok,gayet normal çıktı bugün.
m.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 19:43
Bu senenin en GOZDE "Sahtekarligi",  Inluenza Testi istenmesi ve her Gripliye; Enfluvir ilaci verilmesi!!!
Bunlarin her ikisi de; Gereksiz ve fuzuli masraftir.. 
Zaten bu sebeple, artik Turk doktorlari; Grip teshis eder oldular, zira ucunda AVANTALARI VAR!! 
Gripli cocugu hastanelere yatiranlar bile var!! 

Grip arazlari yaninda; Karin agrisi/bulanti olmasi biraz "Domuz gribini"  dusundurur ama, pratikte farkli
 bir sey yapilmadigi icin, bir onemi de yoktur.
Sakin Test filan yaptirmayin.. (+) ciksa ne olacakki??? Hastalik suresini sadece 1 gun kisaltan, Enfluvir
verecekler.. Yerseniz.  O "diyenleri" de uyarin, bu sahtekarliklara alet olmasinlar. 

Yukarı Dön
maritza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maritza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 19:52
tamam hocam...tahmin ettik...söylediklerinizle aynen devam...size ettiğim duanın haddi hesabı yoktur.ALLAH RAZI OLSUN.iyi seneler hocam.
m.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.