|
Basit grip mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mmerosejaune ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 04:57 |
Hocam, 3,5 yas ikizlerimde cuma gunu hafif ates ve halsizlikle baslayan tablo, pazar gunu pik yapti. Ates 40,8, halsizlik, gozlerde capaklanma, hizli solunum, siddetli oksuruk surerken 1 kez kusma oldu. Atesli hastaliklarin degerlendirilmesi tablonuzda solunun sayisi yuksekligi viral zaturreyi gosteriyordu. Wbc olcumu yaptirmadim gerci, cunku agizda pas ve koku yok. Bakteriyal oldugunu dusunmedim. Yaptirsa miydim acaba?
Bir de hocam kres cocuklarini hangi sartlarda gondermemek gerekir? Bu tabloyla gondersem diger cocuklara tehdit olur mu? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maileri okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|