|
Sedimantasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sbl gns ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 23:40 |
Merhaba hocam iyi akşamlar 2 buçuk yasında bir oğlum var bir aylıkken methamoglabın geçirdi sünnet sonrası oluştu o zaman lan degerleri alt üst olmuştu vitaminler ve kan ilaçlarıyla herseyı yoluna koyduk bu son iki aydan beri 10 günde bir ateşlenıyor Dr antibiyotik verip yolluyor dün başka bır doktora gittim crp ve sedimantasyon gibi bazı tahliller istedi crp 113 sedimantasyon da 120 çıktı bana bunun çok kötü bir sonuç oldugunu iliklerine de bakılabilecegini söyledi tekrar bır kan alındı arastırma için sonuç cumartesi gunu ama ben kendimi mahvettim sürekli ağlıyorum sizin yazılarınızı tavsiye ettiler ve size de danısmak istedim nasıl bır yol izlemem gerekiyor bu değerler kötü hastalık degerlerımıdir bana cvp verebilirseniz çok mutlu olurum iyi aksamlar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BUTUN tahlillerini gonderin... www.yollayap.com sitesinden gonderin. SAKIN Turk doktorlarina inanmayin. Okumaya da devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|