|
Iki aylik oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 17:56 |
Hocam iyi aksamlar oglum 8 aylik..krese yeni baslayan abi var bide abla..surekli virus gelmekte..ve oglum surekli hasta..en son gene grip oldu tam iyilesiyordu ben oldum benden tekrsr aldi..geceleri 3 gibi uyanip 1.5 saat oksuruk sonra tekrar uyuma sonra tekrar oksuruk..bugun doktora gittik cigerleri balgam dolu dedi daha kucuk oldugu icin oksuruk kaslari gelismedigi icin onun minik oksurukleri o balgami atamaz dedi orda iltihap yapr dedi..zaditen damla iburamin zero ve tam hatirlayamadigim zindhand spray verdi.. kullanmak istemiyorum ama yazdigi senaryoda korkuyutoyr..oksuruk dun gunduz yoktu bugun artik gunduzde artti cok..beslenmemizde dustu..limonlu bal serum fizy coldmix..ve 8 aylik bunye bu balgami atabilir mi..biraz bricanyl versem mi ne kadar surer cok tsk ederim
Düzenleyen emerlike - 18 Ara 2018 Saat 18:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.. Artik bu sene bu suallere cevap vermeyecegim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|