Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Inanılmaz fark .... derin nefes...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Inanılmaz fark .... derin nefes...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Inanılmaz fark .... derin nefes...
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 17:08
Hocam merhabalar 6 yaşındaki kızımın derin nefesinden size çok bahsettim ... ilk anaokuluna başlayınca olduğundan ... değerler eğitiminde bazı duaları öğrettiklerinden bahsetmiştim hosumada gidiyordu taaaaki bu derin nefesler baslayana kadar ... bazen oluyor ki bie duayı bir günde ezberlermiş geliyordu... Hocam siz uyarınca çocuğu istirahata çektim evde... siz uyardiniz beni uygun olmadığını söylediniz ... göğsünü sırtını da dinlettim bisey yok... ve bu durumda çocuğu göndermeyip istirahata çektim evde veee inanılmaz şekilde azaldı bu durum ve nerdeyse bitti diyebilirim... Hocam bu çocuk çokmu bunalmış görünüşte çok mutlu gidiyor ama ruhen özgür olmayı ilgi alanına göre secimler yapmayı seven bir çocuk diğer çocuklarda böyle durumlar yok neden benim çocuğum bu durumu tik yaptı ??
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 17:11
Öyle yapıyordu ki hocam bide ağzında çekip göğsünü kabartıp hihhhh diye veriyordu hemde 2 dakika da bir yapıyordu özellikle dinlenme halinde iken.... gerçekten çok üzücü bir durum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 19:14
Ne oluyorsa, okul da oluyor.. Cocugu Ruh hastasi yapacaklar.. 
Dualar; insan  uydurmasidir, hicbir dini yarari yoktur. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 22:14
Hocam büyük ihtimalle göndermeyecek babasıyla karar aşamasındayız... 3 yaşında oğlum var hocam 14 kilo 98 cm... ablasına nazaran güzel yiyen bir çocuk... 1 haftalık ateşi oldu 20 gün önce falan şimdide tırnak dökülmeleri var bununla alakalı sanırsam hocam ? Böyle beyazlasti ortadan altından da incecik gelmiş tırnak.... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117942
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2018 Saat 01:55
Atesli hastaliklar YAPAR.. Onemli degildir, arkadan DUZGUN gelir.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.