Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zulluuuuuuuuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 01:29
hayırlı geceler kadir hocam bu konuda forumda araştırma yaptıım ama dayanamayıp yazdım kusuruma bakmayın
3 haftadır kızımla çok çok öksürüyoruz burun akıntımız ve aşırı balgam var.kızıma hergün yarım bardak limon suyu içiriyorum ama öksürükte hafifleme yok
2 gündür çok kötü.iştahı yok bugün öksürürken kustu
ishali yok ateşi yok
birde burun akıntısının rengi değişik ve burnu açılsın diye cold mix kullanıyorum ama bi rahatlama yok
dayanamıyorum çok öksürüyor
grip bu şekilde olur mu

Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 17 Ara 2018 Saat 01:38
Yukarı Dön
zulluuuuuuuuu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zulluuuuuuuuu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 01:44
hep nezle oluruz ama çabuk atlatırız sizin sayenizde
ama bu farklı sanki
çok fazla öksürüyoruz
1 ay önce gözümüze virüs[adenovirüs]bulaşmıştı bi alakası olabilir mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119775
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 03:53
Biktim yani!!!!
ATES + Agizda KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa, Antibiyotik GEREKMEZ.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.