Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Denge kaybi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Denge kaybi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Evlatkokusu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evlatkokusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Denge kaybi
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 12:57
Kadir hocam oğlum bu sene kreşe başladı 5 yaşını bitirdi 18 kilo 107 santim boyu var az önce öğretmeni ile görüştüm bir gözünde kapama sıkıntımız vardı kapama tedavisi yapıyoruz bir göz %30 görüyor onu bilgilendirmek için aramıştım öğretmenimiz dedi ki Asaf bazen sınıfta denge kaybı yaşıyor mesela otururken bir anda düşebiliyor evde hiç de dikkatinizi böyle bir şey çekti mi dedim hayır Yok bir ara kardiyolojiye gitmiştik 2 ay önce tansiyonu 86 gelmişti ondan sonra 9A 5 gelmişti çocuk tansiyon değerleri böyle deyince üstüne düşmedim açıkçası size de sormuştum zaten siz de üstüne düşmeyin demiştiniz bu yaşta kulak kristalleri oynar mı hocam bu denge kaybı ben hiç evde denk gelmedim yani gayet hareketli bir çocuk bazen böyle boş boş baktığı oluyor bana ama hanobir şey de düşünüyor olabilir çocuk sonuçta beynin içinde neler dönüyor biz bilemiyoruz ama bu dört beş sefer dedi yaşadık dedi MS otururken dedi bir anda dedi bir şey yapmaya kalkarken dengesini kaybedebiliyor dedi isterseniz de bu kulak burun boğaza gösterin dedi ama ben size sormadan bir şey yapmak istemedim hocam siz ne diyorsu Ben evhamlı biriyim biriyim bayağı da çekiniyorum açıkçası çocuklarla ilgili bir şey söyledikleri zaman çok korkuyorum ne yapacağımı şaşırıyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor böyle bir şey söyle ben şimdi bütün moralim bozuldu size danışmak istedim hocam bir götürmeme gerek var mı evde ben böyle bir şey yaşamadım açıkçası Hani yolda yürürken de bazen önünü görmeyip düştü falan oluyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119254
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 19:33
Bir gozu kapali oldugunda, olabilir. 
Ic kulak kristalleri ile hic alakasi yok.. 
Yukarı Dön
Evlatkokusu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evlatkokusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2018 Saat 14:35
HocamBen yanlış aksetti mi biz kafama tedavimizi evde yapıyoruz iyi bir göz %30 gördüğü için ama okulda yapmıyorum öğretmenime sordum zaman bende de oyun oynarken aktif halde falan değil dedi mesela dedim sandalyesini oturacak dedi o zaman dedi en otururken bir yerini mi dedi tam bilemiyor de dikkatim dağılıyor sırada bilmiyordu da her zaman olmuyor dedi 34 sefer falan oldu dedi otururken bir anda dedi yere düşüyor dedi belki dedi hani bu ortamı ile okul ortamı çok farklı dedi evde her şey onun üzerine göre dedi ama okulda da bir sürü çocuk dedi seslerde var de dikkati dağılıyor olabilir dedi otururken dedi bazen de dengesini kaybedip düşüyor dedi tam oturacağız sıradaydı sandalyenin yerine herhalde hesaplı emiyor düşüyor dedi Ben de zaten ev ha var ya böyle bir şey söyleyince beyninde bir şey var mı ya kadar düşünüyorum ne yalan söyleyeyim öğretmen de benim dükkan iç çıktı herhalde o yüzden size sormak istedim hoca nörolojik bir durum olabilir mi Hani baş dönmesi falan hiçbir şey yaşamadık gayet hareketli bir çocuk babası da dalgın bir adam sonuçta hemen her şeyi algılayamaz bir şeye gösterirsin hemen bulamaz önündeki şey bile bazen görmez babası öyle biraz dalgın belki ona da çekmiş olabilir bilmiyorum açıkçası tedirgin oldum çocuğun beyninde bir şey mi var diye o yüzden size sormak istedim hocam kulak kristallerin oynadığı düşünme böyle otu çocukta baş dönmesi olur sürekli sadece okulda olacak bir şey değil de hareket halindeyken de olur diye düşünüyorum ama bu sadece otururken sandalyesini söylediad o yüzden size sormak istedim sizin tespitleriniz Çünkü her zaman çok doğru çıkıyor Allah'ın izniyle Allah'a emanet olun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119254
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2018 Saat 19:30
Onemli bir sey yok. 
Olsa, evde siz de fark ederdiniz.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.