|
Saglik simsarlari |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Tonsilit1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tonsilit1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2018 Saat 03:00 |
Merhaba hocam iki yıldır 45 günlük periyotlarla tonsilit olmaktayım.
Her ay , muayne +kan sayimi+hızlı beta testine 640 Tl ödemekteyim. Sadık müşteriyim sanırım. En pahalı hastaneye en iyi tedaviyi almak için gidiyorum , paha konusunda sikinti yok ama tedavi tartışmalı. 1. Deposilin 1/2 im den sonra hızlı strep testi + çıkmaksi 2. Penisiline dirençli a gurubu beta hemolitik streptekokok olduğu sanılmasi 3. Tb antibiyotik başlanıp bir gün sonra Kültüre örnek alinmasi 4. 1 saat içinde 2 farklı wbc değeri çıkması itiraz edince kalibrasyon hatası denmesi. 5. Deposilin 6.3.3 içinde kısa esterli antibiyotikler olduğu bilinmemesi 6. Kaninda mikrop var denmesi vs vs vs Ben bu simsarlarla kavga etmekden biktim. Burda ifşa edeceğimide söyledim kendilerine. Yasak değilse kurum ve şahıs ismi vererek ifşa etmek istiyorum. Antibiyotik başlayıp 40 saat sonra kültüre örnek alınması dolandiriciliktir (400 tl) Deposilin 1/2 den 12 gün sonra 'Beta yenilemiş' demek dolandiriciliktir. Vücudumda uzun esterli antibiyotik var nasıl strep + çıkar diyince yeni testin parasınıda bana fatura etmek serefsizliktir. Hızlı strep testi - çıkınca wbc düşük olduğu halde biz Kültüre örnek gönderelim C G gurubu olabilir demek dolandiriciliktir. ''Direnç gelişmiş ''olabilir diyerek deposilin 1/2 den klindan im ye geçilmesi saçmalıktır. İyi derece almanca ve ingilizce biliyorum, son iki yılım strepler ve virüslerin yarattığı üsye hastaliklarini bilimsel kaynaklardan araştırarak geçti , nelson yayınlarına kadar okudum. Pandas Fmf pfapa ara vb bir çok hastalıklarin bulgularini tedavilerini(okuduğum kadar) ogrendim. Tabiki en büyük kaynak sizin makaleleriniz oldu. Bana gerizekalimisin neden bunlara zaman ayiriyorsun derseniz hocam 'kötü komşu ev sahibi yaparmiş ' evet ben gerizekali sayilabilirim aslında pek zeki bir insan olduğum soylenemez ancak ileri düzeyde gerizekali insanlar sağlığım üzerinde belirleyici olunca mecbur kafa patlamam gerekiyor. Her hangi bir tib ögrencisinden daha fazla makale ve çalışma okudum. Son 2 yılda 10 kilo verdim, antibiyotikler yüzünden her iki böbreğimde ağrı var. Piskolojim bitik durumda. Bu hastalık 45 günde bir beni 4 gün yatağa atiyor. Ateş yüksek Dilde komple pas görüntüsü var Koku var Öksürük, burun akıntısı yok. Tonsiller bembeyaz şiş. Lenf hastaliklari için testler + tonsilektomi + incelemeye gonderilmesi isteniyor . En son lenfoma felan diyip kemoterapi diyecekler heralde. Elimde bir pdf çıktısı ile gidip bu yaptiginiz tedavide bir hata var sanırım dediğimde Daha bakmadan okumadan araştırmak güzeldir ama "her ingilizce metine inansaydık incile tapardik" dedi İngilizce cevap verdim ; her arapça metine inandiğin içinmi kurana tapiyorsun dedim. Anlamadı ingilizcesi olduğuna inanmıyorum. Hocam bu hastalığım ile ilgili bir öneriniz varmi, wbc hep yüksek ancak ne kadar güvenilir bilmiyorum. Tonsilektomi son caremmidir bu konuda ? Istediğiniz bir test varsa yaptıra bilirim. Deposilin vurdurdugum bir anda , bir turist hastaya penisilin im den sonra 30 dakika beklemesi gerektiğini soylemem istendi. Aynı şekil tercüme ettim. Beklememe gerek yok, birisinin yüzüne alerjin olabilir bekle diye biliyorsan onun alerjisi yok demektir sende bekleme git dedi.Ben 10 dakikadır bekliyordum , ben beklemeye devam edecem dedim. Hepiniz cilginsiniz dedi gitti. Sonra sizin penisilin alerjisi yaziniza denk geldim ama yinede piskolik olarak bekliyorum sistemin kölesi olduk artık.Bekliyim mi hocam ? |
|
Insanlık marsa gitti ben tonsilit tedavisi arıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Penisilin allerjisi icin diyecegim: Igne ciktiginda HALA yasiyorsaniz, allerjiniz yok demektir. 30 dakika bekletmesi o doktorun cok cahil ve SALAK oldugunu gosterir.. Penisilin allerjisi olan bir hasta: "TEST dozu" kadar penisilin olsa dahi, igne degdigi anda ÖLUR.. Sakin Turkiye'deki Tip fakultelerinin artik doktor filan yetostirdigini sanmayin.. Sadece Ilac firmalarina , emirlere uyacak "usaklar" yetistirirler. Dunyada bir tek Turk doktorlari ; Streptokoklarin Penisiline karsi direnc kazanabilecegini iddia edecek kadar SALAKTIRLAR!! Okuyup, arastirdikca, Turk doktorlarini daha iyi taniyacaksiniz.. Butun bunlarin sebebi de, tamamen bu hukumet ve uyguladigi uydurma; "Saglik Reformlaridir".. Bademcik durumunuza gelince; Bu yasta bademcik rahatsizliklari; CMV veya Ebstein-Barr viruslari ile olur. Hicbir sey yapmayin, kendiliginden gecerler. SAKIN; antibiyotik kullanmayin. Eger, 2-3 ay icinde tekrar ayni durum olusursa, alinmasinda fayda vardir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ara 2018 Saat 07:36 |
|
![]() |
|
Tonsilit1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tonsilit1
Teşekkürler hocam , Bademcikleri aldıracam ancak bu yaşdan sonra çok zor bir süreç olacağını anlatan çokça deneyim var internette. 20 gu kadar çok zor geçecekmiş. Birazda ameliyat fobim var. Doktorlar lokal anestesiziyide kabul etmiyor. Termal vs. Bir çok ameliyat yöntemi var , hangisini önerirsiniz. Bu ameliyat da daha ileri bir teknolojiye sahip avrupa ulkesi varsa oraya gidebilirim . Bu simsarlara ameliyat olursam kesin ikinci ameliyat çıksın diye eksik bir şey yaparlar.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Avrupalara gerek yok.. Istanbul, Erenkoy'de; Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'na gidin.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam konunun benzerini yaşadığım için yazıyorum. Geçen yıl aynı tablo ile sürekli tonsilit geçirdiğim ve aylık deposilin verildiği için bademciklerim alındı. 30 senedir ilk defa antibiyotik kullanmadan hastalıkları atlatıyorum. Keşke benim ailem de sizin yöntemlerinizle yetiştirseydi beni de her ay antibiyotik verilmeseydi bana da. İyi ki varsınız iyi ki bize yol gösteriyorsunuz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tonsilit1
Bahsettiğiniz doktora en yakın zamanda gidiyorum hocam.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tonsilit1
Merhaba hocam , ameliyat tarihimi iş nedeni ile 2 ay sonraya planya ya bildim. 45 günde 3. kez tekrarlıyor şuan . Bu gün sol bademciğim şişti yarin sagda şişerek ateş başlayacak rutin olarak. Doktora gitsem de 5 gün cehennem azabı gitmesem de. Bu 3 gün içinde önemli sunumlar yapmam gerekli iyileşmek için olmasada iyi hissettirecek bir öneriniz var mi ? 5 gün yatakta cenaze gibi yatıp işlerimi aksatmak istemiyorum. Daha önce bir doktor prednol tabloyu hemen düzeltir demişti bir fayda yada zarar görürmüyüm . Teşekkürler
Düzenleyen Tonsilit1 - 24 Ara 2018 Saat 02:14 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Prednol; sarlatan ilacidir. Bagisikligi baskilayarak, vucudun Gribe karsi olan tepkilerini bastirir, gecici bir "sahte iyilik hali" yaratir, ondan 4-5 gun sonra da daha kotu olursunuz. Tantum Verde sprey (gecici care olarak) kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|