|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Çigdem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 20:10 |
Hocam 8 yaş 40 kilo heray kesinlikle acil ve antibiyotıl içiyor gitmediğin Konya’da de kalmadı .reflü dendi tüm tahililler yapıldı .astım dendi Ankara’ya gittim .ama burun tıkanıklığı ile başlıyor iki gün içinde gıcıklı öksürük ve ertesi gün şiddetli öksürük özellikle ilk uyuduğunda başlıyor .öksürükten yorulup uyuyor ve uyanmaya yakın tekrar öksürük
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic Grip teshis edildi mi????Hayir!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler ve verdikleri ilaclarla aileleri boyle rezil-kepaze ederler… "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun.. Konya'da: Dr. Ibrahim Erkul'u bulun..
|
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu doktor tavsiyesi cok iyi oldu hocam 😍
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ibrahım erkul kızımın dr uydu. 15 temmuzda hastanesı kapandı ve görevden alındı(malum) nerde olduğunu ben bulamadım!!
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYI HALT!!! Ayni benim muayenehaneme saldirdiklari gibi!!! Ben, 2011'de goc etmek zorunda kaldim.. 68 yasindan, Amerika'larda yeniden hayat kurdum.. Bunlarin yatacak yerleri yok. Isleri gucleri sahtekarlik ve halka iyilik yapiyormus gibi yapip, kazik atmak..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|