|
Sistit sonrası son durum. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sistit sonrası son durum.Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 12:03 |
|
Hocam 5.5 yaşındaki kızım sistit geçirdi hemde bayağı sancılı bir şekilde ıdrarda yanma zor idrar yapma idrar sonrası pembe pembe kan gelmesi mecburen antibiyotik kullandık bol su iciriyorum temizligine aşırı dikkat ediyorum antibiyotik biteli 3 gün oldu hocam şikayetler bitti nerdeyse fakat hocam idrarını yapınca halen hafif derece yanma ve mesanede ince bir sızı olduğunu tanımlıyor kendisi bu normalmi hocam şimdi tekrar götürsem bin türlü şey yapacaklar biliyorum 😔😔 hakkiniz ödenmez🙇♀️🙇♀️
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 19:42 |
|
Idrar tahliline bir daha bakin!!! Nitrit(+) ise, IYE varmis demektir.. Nitrit:(-) ise, iyi kazik yemissiniz demektir. Idrar tahlilin tamamini bana yazin, Tas veya Kristaluri olabilir. D vitamini eksikligi de yapabilir. Simdiye kadar hic Dvit3 ampul icirmediniz ise, hemen icirin ve her sene tekrarlayin. Cok okumaniz gerekiyor. |
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 20:45 |
|
Hocam sadece nitrit değil herşey negatif Ürem e de yok tahlil ful temiz ama biz o sancılı evrenin ertesi günü verdik tahlili yani olani da atmıştır diye düşündük kullandık antibiyotiği malesef ... belirtiler tamamen sistitti hocam yani doktor yokki burda anlasin neyin ne olduğunu dedikleriniz de olabilir kesinlikle ... ampül hiç içmedi bebekken damla kullandık bi dönem çok düzenli olmamak kaydı ile.. Hocam eğer dedikleriniz se ampul kafi olurmu yoksa başka biseyler de gereklimi kum kristal için bol bol su içirip temizliğine de aşırı dikkat ediyorum ... bide hocam mesane de kalıcı bir hasarmi oluştu acaba buda kafama takılıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 03:41 |
|
Antibiyotikleri bosuna kullandiniz.. Cocuk doktorlari, Idrar Tahlili istedikleri HER HASTAYA, mutlaka bir bahane ile Antibiyotik baslar oldular.. Bu kadar salaklik ancak, sahtekarlikla beraber olursa mumkundur.. Idrar yaparken yanma-sizlama oluyorsa, sabunlu sicak su icine oturtun. Eski uye iseniz, bu KAZIGI nasil yediniz, hayret!!! Goruyorsunuz degilmi bu pustular nasil hemen Antibiyotik dayiyorlar. Her sey negative ise, "Kristaluri" de yok demektir…Ama siz genede, D vitaminini icirin. Kristal olsa idi, idrarda kristal belirtmesi gerekirdi ama, Turkiye'de, idrardaki kristalleri taniyabilecek uzman kaldigini zannetmiyorum.. Mesanede hicbir sey kalmaz. |
|
![]() |
|
orhantugba
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 08:10 |
|
Ah hocam işte öyle ağır geçirince böbreğe vurur dediler korktuk bizde haliyle verdik antibiyotiği... Çok eski üye değilim ama tek şansım kızımın anaokuluna gittiğinden beri hasta olması ve sizi tanıyor olmam bu süre zarfı içinde çok şükür... bize herşey oldunuz öğretmen doktor psikolog... sizin vicdanınızdan diliyorum türk doktorlarımiza .... bidaha da siz içirin demeden asla ilaç yok !
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|