|
Hepatit B taşıyıcı bakıcı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MelikeA.
Üye
Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hepatit B taşıyıcı bakıcıGönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 14:43 |
|
Kadir hocam merhaba,
1 ay önce işe başladım, oğlum 14 aylık, çok tatlı bir bakıcı abla bulduk, her konuda anlaştık, ama kendisi Hepatit-B taşıyıcısıymış. Bunun bize bulaşma ihtimali olmadığını söyledi ama yine de araştırmak istedim. Sonuçta çocuğa yemek pişirecek yeri gelecek eliyle yedirecek. Taşıyıcılardan hastalık bulaşma riski nedir, durduk yere çocuğumu riske de atmak istemiyorum. Bu konudaki görüşlerinizi alabilir miyim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 19:31 |
|
Hepatit-B'nin bulasabilmesi icin: Ya "Kan verecek", yada cinsel temasta bulunacak!!!!!
|
|
![]() |
|
MelikeA.
Üye
Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2018 Saat 01:34 |
|
Hocam doğru söylüyorsunuz, o zaman mesela elinde bir yara olsa çocuğu eliyle yedirirken risk var durumda değil mi.
Kız bana ‘ben taşıyıcıyım, kimseye bulaştırmıyorum’ dedi, bana mantıklı gelmediği için sormak istedim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 05:02 |
|
Tasiyicin kaninin, cocugun KANINA karismasi SART.. Deriye temas ile olmuyor.. Ama sizin niyetiniz; zaten bakiciyi sepetlemekse, beni cok mesgul etmeyin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|