|
Ağızdaki yaralar?? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
oykuozlem
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oykuozlem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ağızdaki yaralar??Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 00:41 |
|
Merhaba Kadir bey, arkadaşımın oğlunun rahatsızlığı için yazdığı soruyu yolluyorum size. Cevabınız için çok teşekkür ederiz.... 😊😊
"2009 doğumlu bir oğlum var bir süredir ağzında yaralar çıkıyor. Bu yaralar beyaz aft şeklinde 2-3 gün sürüyor geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Bazı zamanlar içim yanıyor ateşim var diyor ama dışarıdan ateşi olmuyor. Bir de nefesi de kokuyor ama biz nefesinin kokmasını alerjik olduğundan geceleri burnu tıkalı olduğundan sabah kalktığında kokmasını normal görüyorduk. Fakat diğer bulgularla birleşince başka bir şey var mı diye tedirgin oluyorum. Size sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden."
|
|
|
oykununoykusu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 03:23 |
|
Allerji ile alakasi yok.. Turk doktorlari kiviramadiklari her hastaya; "Allerjik" derler!! Hicbir allerji de; nefes kokmaz.. Pyraldin kullandiniz mi?? Agizda gene yaralar oldugunda resim gonderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Kas 2018 Saat 03:25 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|