Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Garip bir durum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Garip bir durum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secill Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secill Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Garip bir durum
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 11:29
Hocam kızım 28 aylık. Eylül ayının başında ateşlendi 39 derece akabinde burun akıntısı göz akıntısı 2 gün sürdü ilaçsız. 3.gün burun tıkandı ateş yok daha sonra iyileşti dedik ama burun tıkalıydı hala.  Serum fizyo coldmix devam ediyorduk. 1hafta sonunda gıcıklı bir öksürük başladı. Gündüz ara ara devam ediyor gece şiddetleniyor. Bazen gündüz şiddetleniyor. Kulaklarını çekmeye kaşımaya başladı 3 gün illiadin damla kullandım. Öksürük hep devam. Coldmix bal limon buhar banyosu serum fizyo sizden okuduğum duyduğum bütün yöntemleridenedim.tonimerbaby  sprey  aldım  bitirdik. Bazen burun akıyor rahatlıyor bikaçgün öksürük yok bazen koşarken oynarken yatarken bir başlıyor atak şeklinde öksürdükçe öksürüyor yarım saat 1 saatsürüyor sonra azalıyor ara ara devam ediyor. Akşam öksüre öksüre istifra etti ilk defa. Burnuna sterimar baby sıktım temizledim bal limon buhar yastığını yükselttim ve 04:40 gibi anca uyuyabildi. Bizim bu inatçı öksürüğümüzün sebebi nedir çok uzun sürdü i. Acaba bir doktor muayenesigerekiyormu? uyurken horlama da var.. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler 

Düzenleyen secill - 21 Kas 2018 Saat 11:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 19:44
Bu anlattiklarinizin TAMAMI, tek bir Grip... Gripler bu sekilde seyr ederler. Eger; yaz olsa idi, bu arazlar 
daha hafif olurdu. 
Turkiye'de doktora giderseniz, ya Astim derler yada allerji!!!  Uzak durun.
Yazilarimi okuyun.. Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun ve ogrenin.. Bu sahtekarlar
korku filmlerindeki yaratiklar gibidir. Kac kere yok etseniz bile son sahnede gene mezardan ellerini cikarip, 
pacanizdan yakalamaya calisirlar.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.