|
Vajinal problem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2018 Saat 04:27 |
Hocam şuan gecenin 4. 30 unda size yazıyorum kızım da yanımda ağlıyor sun sabah başladı vajinasinin idrarını yaparken yandığını söyledi ağladı ben temizledim kuruladım sudocrem sürdüm geçti dedi ... neyse gün içinde akıntısı da oldu sarı sarı pencereye geldi bir ağrısı yok gibiydi ama gece çise kalmış ağlama sesine uyandim tuvalette kıvrana kıvrana ağlıyordu... hafif kızarıklık ve koku da var o kadar temizlemeye rağmen ... anaokuluna gidiyor ordan mı kapıyor anlamdimki normalde böyle bir sorunumuz hiç olmadi okula başlayana kadar... napayım hocam ne kullanayim yoksa doktara mı gotureyim
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar yaparken de tam kasığının ağrıdığını söylüyor hocam yanma acı kızarıklık akıntı hepsi var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabunlu sicak su icine oturtun.. Eski yazilari okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Sagolun hocam okudum hepsini uyguladım daha ilk günden kızım çok iyi allah razı olsun sizden iyiki varsınız iyiki bizimlesiniz😍😍😍😍😍
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|