|
kızımın gelişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurcan3368 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2012 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan3368
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 18:39 |
hocam kızım 3180 gr doğdu şu an dokuz aylık geçen ay kilosu 7400 bu ay 7300
anne sütü ve süt alıyor günlük 400cc süt veriyorum sizin önerinizle daha öncede size sormuştum 7 aylıktı ilave olarak süt vermemi önerdiniz ve veriyorum yaklaşık iki aydır hasta (grip) hiç ilaç kullanmıyorum illadin ve deniz suyu kullanıyorum ballı limonatayı da içmiyor doğru dürüst bişey yemiyor sütü içiyor ama sanırım süt içince memeyi azalttı bu ay kilo verdi sipraktin kullancam ama bir türlü hastalığımız iyileşmiyor iki tane okula giden ablası var sanırım sürekli onlardan bulaşıp hasta oluyor hocam uzun oldu kusura bakmayın başka ne yapabilirim kilo alması yemesi için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru, evde okula giden, abi-abla oldumu; mikrop kolleksiyonu erken baslar. Iyi tarafi, okula basladiginda, ablalari kadar hasta olmayacak. Su anda daha fazla yapilacak bir sey yok, aynen devam edin. Oncelikle anne sutunu verin.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Hocam ben de öğretmenim. Doğum sonrası okula döndüğümde oğlum 4 ayini henüz bitirmişti. Ben okula baslar baslamaz benle bwraber grip oldu.Simdi 4.5 yaşında anasınıfına gidiyor
Ilac hic mi hic kullanmadik iliadin ve cold mixle dost olduk bu sekilde yaşıyoruz. Yalnız bizimki 3 haftada bir gun okual gidemeyecek kadar halsiz kaliyor burun akintisi hapşırık öksürük derken bu durum rutine bağlamış gibi ayda 1 kez kesin oluyor. Virüslerin de 3 hafta vücutta kaldığını düşünürsek bu çocuk surekli hasta sanırım. Kendini idare edecek kadar ayakta geciriyor. Cok zorlanirsa dedigim gibi idare ediyoruz. Ne zamana kadar böyle devam eder?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iki kis bu sekilde gecer… Iyi tarafi, okul zamani diger cocuklardan daha az hasta olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|