Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın gelişimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kızımın gelişimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan3368 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurcan3368 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın gelişimi
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 18:39
 hocam kızım 3180 gr doğdu şu an dokuz aylık geçen ay kilosu 7400 bu ay 7300 
anne sütü ve süt alıyor günlük 400cc süt veriyorum sizin önerinizle
 daha öncede size sormuştum 7 aylıktı ilave olarak süt vermemi önerdiniz ve veriyorum  
yaklaşık iki aydır hasta (grip) hiç ilaç kullanmıyorum illadin ve deniz suyu kullanıyorum ballı limonatayı da içmiyor doğru dürüst bişey 
yemiyor sütü içiyor ama sanırım süt içince memeyi azalttı bu ay  kilo verdi sipraktin kullancam ama bir türlü  
hastalığımız iyileşmiyor iki tane okula giden ablası var sanırım sürekli onlardan bulaşıp hasta oluyor 
hocam uzun oldu kusura bakmayın başka ne yapabilirim kilo alması yemesi için  çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 19:50
Dogru, evde okula giden, abi-abla oldumu; mikrop kolleksiyonu erken baslar. 
Iyi tarafi, okula basladiginda, ablalari kadar hasta olmayacak. 
Su anda daha fazla yapilacak bir sey yok, aynen devam edin. Oncelikle anne sutunu verin. 
Yukarı Dön
mevsimrüzgarı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 381
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2018 Saat 22:31
Hocam ben de öğretmenim. Doğum sonrası okula döndüğümde oğlum 4 ayini henüz bitirmişti. Ben okula baslar baslamaz benle bwraber grip oldu.Simdi 4.5 yaşında anasınıfına gidiyor
 Ilac hic mi hic kullanmadik iliadin ve cold mixle dost olduk bu sekilde yaşıyoruz. Yalnız bizimki 3 haftada bir gun okual gidemeyecek kadar halsiz kaliyor burun akintisi hapşırık öksürük derken bu durum rutine bağlamış gibi ayda 1 kez kesin oluyor. Virüslerin de 3 hafta vücutta kaldığını düşünürsek bu çocuk surekli hasta sanırım. Kendini idare edecek kadar ayakta geciriyor. Cok zorlanirsa dedigim gibi idare ediyoruz. Ne zamana kadar böyle devam eder?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117869
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2018 Saat 03:17
Iki kis bu sekilde gecer… Iyi tarafi, okul zamani diger cocuklardan daha az hasta olacak. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.