|
Sürekli burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sarenin Annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sarenin Annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2018 Saat 20:31 |
Hocam 15 aylık kızım var .İnanın Ağustos ayından beri burun akıntısı var önce beyaz bir akıntı başlıyor sonra yeşil kokulu ve iltihaplı bir hale çeviriyor ara arada hafif ateş olabiliyor yeşil akıntı tekrar beyaza dönüyor bir süre belki birkaç hafta olmuyor sonra tekrar başa dönüyoruz ben eski mailleri okuyorum limonlu bal veriyorum ..Son zamanlarda bazı geceler balgamlı öksürük oluyor kusma sonrası uykuya devam ediyor .Gündüz neşesi herşeyi normal.Sabah kalktığında yoğun balgamlı öksürüyor sonra o da normale dönüyor doktora gitmedim yoksa eminim antibiyotiksiz ordan çıkamam çünkü daha önce bu şekilde oldu ve Malesef antibiyotik kullandık.Bir çocuğun sürekli yeşil yeşil burnu akarmı ne önerirsiniz ne yapmalıyım hocam ??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burnunda "Yabanci cisim" olabilir. Bir KBB doktoru gorsun.. Sonucu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|