|
Göz yaşı kanalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2018 Saat 13:38 |
Kadir bey merhaba, 3 yaşında oğlumun doğuştan göz yaşı kanalı tıkalı. Şimdiye kadar açılır diye bekledik fakat açılmadı. Ameliyattan başka çare olmadığını söylüyor doktorlar. Sizin bu konu hakkında bir kaç cevabınıızı okudum; burna iliadın damla damlatıp masaj sonrasında göze cipro damla damlatıp tekrar masaj şeklinde bir yazınız var. Bu uygulama 36 aylık bir çocukta işe yarar mı, denemekte yarar var mı? Birde Ameliyatı yapacak doktor bize şunu söyledi ‘yaşı biraz geçmiş kanalı açarken bakacağım eğer daralma varsa tekrar kapanma ihtimali vardır bu yüzden ameliyat esnasında sizden onay alıp tüp takacağım’ Bu doğru bir yöntem midir? Sonradan kapanma ihtimalini öngörmesi mümkün mü? Bu ameliyatı yapmazsak ileride ne gibi zararları olur? Narkoz olmadan bu işlem yapılamazmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 aylik cocukta bile ise yarar.. Siz benim anlattiklarimi uygulayin.. Yoksa, basiniza cok isler acarlar!!! Anestezi olmadan, olmaz.. O da; ayri bir dert!!! Zaten ameliyat olsa, ameliyattan sonra benim anlattiklarimi size uygulatacak.. YA DA, tup takacak!!
|
|
![]() |
|
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gün almıştık normalde ameliyat için ama içime sinmediğinden erteledik. Siz de böyle diyorsunuz ozaman sizin dediklerinizi uygulamak istiyorum. Tekrar sormuş olacağım kusura bakmayın. Doktor bize şunu söyledi, 1 yaşında olsaydı masaj işe yarardı, 36 aylık bir çocukta masaj asla işe yaramaz o bölge sertleşmiştr sonda ile açılır dedi. 1 aylık çocukta zaten işe yarar demek istediği. Benim oğlum büyük yine de kanal açılır mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin!!! Ne kaybedersiniz??? Eriskinlere bile tavsiye ediyorum..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2018 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey iyi günler. Sizin tavsiyenizle kullandığımız ilaçlar bitti. Eskisine göre oğlumun gözü çok iyi durumda. Rüzgarda güneşte hiç akmadı fakat eve geldiğimizde çok çok az aktı .
1.Bundan sonrası için serum fizyolojik ile sadece burna damlatıp masaj yapsak bir zararı veya faydası olur mu? 2.Bu uygulamayı yaptıktan sonra doktora gittik hala ameliyat olması gerekiyor mu diye.fakat gözüne bakmadı bile 1 haftada nasıl açılacak diyerek. Şunu sormak istiyorum, ameliyat olmasını istemiyorum çünkü eminim açılmadı denilip tüp takılacak ve çıkarmak için 6 ay sonra tekrar narkoz alacak. Bu şekilde kalsa büyüdüğünde ameliyat olsa bir zararı olur mu? Yoksa şuan olması onun için daha mı iyi olur? 3.Bir de çok teşekkür ederiz Allah razı oslun sizden gözü eskisinden çok iyi durumda bu durumda ameliyat mantıklı mı? Gözün tamamen geçmesi için ne yapmak gerekli? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Serum fiz. istediginiz kadar kullanin.. 2- SAKIN, Ameliyati akliniza bile getirmeyin, 3- SF ve masaj'a devam edin. Onun maksadi belli!!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|