|
Grip ve basdonmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayferimm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2018 Saat 16:38 |
Iyi gunler hocam. 4 yaşında erkek oğlum 1ay once
Ateşli grip geçirdi ama burun akıntısı koyulasmadan Durdu.hicbir ilaç kullanmadık sadece ballı limon verdim. Sonra geniz akıntısı ve öksürük başladı.sabah uyanınca Daha çok öksürüyor uyuyunca horlamamiz olduyor. 10gun önce 3gun tekrar ateşlendi ateşi düşüncede vücudunda döküntü oluştu.doktora götürdüm 6.hastalik dedi.daha sonra oksurugumuz şiddetlendi hocam 2 gecedir tekrar ateş başladı ve ara ara basım dönuyor diyip yatiyor Ateşine baktığımda 38.5 ve üstü oluyor.atesini düşürüyorum anne geçti diyor Endişelendim hocam halsizliği cok yok .öksürük nöbeti çok sık değil ilaçta Kullanmadık sadece serum ve ballı limon . Bas donmesi normalmi hocam
|
|
her kadın anne olmalı....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha ha ha!!!!!! Turkiye'deki cocuk doktorlari her sene daha KOMIK oluyorlar!!! 1- 6.Hastalik, 2 yasindan sonra gorulmez.. O doktor, hayal gormus. 2- Su "dokuntulerin" bir kac resmini gonderin.. www.yollayap.com ve LUTFEN cok buyuk olmasin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Kas 2018 Saat 20:00 |
|
![]() |
|
ayferimm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1541491601474.jpg">
Hocam bu döküntüler iyileşmiş hali önce çok fazlaydı.
Hocam dilide böyle fotoğraftaki gibi oluyor bazen azalıyor geçer gibi oluyor bazen iyice artıyor Düzenleyen ayferimm - 06 Kas 2018 Saat 11:24 |
|
her kadın anne olmalı....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciltteki dokuntuler; bildigin ISILIK.. atesli iken sicak tutulunca olur, serin tutulunca kendiliginden gecer.. Bu sayede, Turk doktorlarindaki "KALITE" duskunlugunu de gormus oluyorsunuz.. Dili: Cografya dil.. Cok anlattim, bir zarari yok, ara ara goreceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|