Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kapanmayan bingildak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kapanmayan bingildak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mustafaemirebrar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustafaemirebrar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kapanmayan bingildak
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 15:26
Merhaba Kadir bey kızım 21aylik bindildagi hala daha tam olarak kapanmadi yumuşaklık var bindildagin olduğu yer hala batık endiselenmelimiyim yoksa normal bir durum mu 
Teşekkürler şimdiden 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 19:54
Yok bir sey… 
Kafa capina bakin… Anormallik varsa, yazin, konusalim.. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustafaemirebrar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 20:39
Hocam 46cm kafa çapı yani buradaki doktor 18aylik kapanmış olması lazım dedi açıkcasi endiselendim ilk bebegimi nöral tüp defektinden kaybettim hocam onun için biraz tedirgin oldum
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mustafaemirebrar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2018 Saat 20:43
Birde 4.5yasinda oğlum var orta kulak iltihabı geçiriyor çok ağırdır kulağı temizlediler kirleri ama ateş yok antibiyotik başladı doktor 
Croxilex 100ml yani verdi ama ateş yok bugün kestim ilacı hocam 4gun kullandık 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118432
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2018 Saat 03:37
Kizinizda, hicbir sey yok, SAKIN ilave bir islem yapmayin, yaptirmayin..
Oglunuzdaki "kulak hadisesi" icin  cok okumaniz lazim… 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.