|
Kırmızı ben'i kopardı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2018 Saat 17:01 |
Hocam merhaba
9 yaşındaki oğlum kolundaki kırmızı ben i oynayarak kopardı geçen akşam..kanaması bir türlü durmadı..hastaneye götürdük pansuman filan yaptılar ama hastaneden eve gelene kadar sargı bezi filan doldu..mecbur yeniden pansuman yaptım kendim.. üzerinde baskı olunca duruyor baskı kalkınca aynı şekilde kanama devam ediyordu.. 2 gün sonra bile hala kanıyordu.. bi tanıdığımız yenidoğan yoğun bakım hemşiresi, getirin ben hastaneden bi ilaç geyirxem pansuman yapayım dedi.. 3 tane adrenalin ampul ü sargı bezine döktü ve onu kanamaya uyguladı. Sonra sardık kolunu. Ertesi gün kontrol ettim kanama durmuştu..şimdi o bölgede bi ufak kabuk gibi bişi var..sargıyı çıkarsak mı çıkarmsak mı bilemedik... Bi de nette benlerin koparılması ile ilgili çok kötü şeyler yazıo.. size de sormak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuduklarinizin hicbirine inanmayin.. Sizin; "Kirmizi ben" dediginiz olusum, bir cins damar yumagi oldugundan, kanamanin durmasi zaman alir. Ayrica da, 3 ampul Adrenalin ne oluyor??? Bir damla Adrenalin bile yeterli olurdu.. Ellemeyin, yarin, Oksijenli su ile yumusatip, oyle cikarin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|