|
Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2018 Saat 11:23 |
İyi günler kadir bey daha öncede konusmustuk oğlum 7 aylık ve daha önce sadece ilk doğduğunda hepatit aşısı yapıldı başkada aşıları yapılmamıştı sımdı asılarına baslıcaz once verem dispanseridr test yapılması gerektıgı soylenıldı yaptırdık ve ppd testinde bi sorun çıkmadı şimdi aşılarına başlıcam ancak daha önce sağlık ocağında görüştüğümüzde 3 4 aşının aynı anda yapılacağı söylendi. Siz o kadar aşının aynı anda yapılamayacağını söylemiştiniz ben ne zaman hangi aşılarının yapılması gerektiğini bilmiyorum ve buradaki doktorlara güvenmiyorum ne zaman hangi aşıları ve kaç tanesini vurduracagım konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim sizin vereceğiniz takvim doğrultusunda yapılacak aşıları bilinçli bir sekıkde ve gönlüm rahat gidip yaptırabılırım bu konuda bilgilendiriseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi ki varsınız 😊
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde şuanda burun tıkanıklığı hırıltı ve öksürük var bu durumdayken aşı yaptırılmasının bi sakıncası var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfadaki ASI TAKVIMINE bakin.. BCG;sol omuzdan, Hepatit-B; sag omuzdan, DBT-ActHiB asisi bir bacaktan, KPA asisi obur bacaktan yapilabilir.. AYNI UZVA iki asi yapilamaz, yoksa, bunlara ilaveten, bir de;Rota asisi da agizdan verilebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|