|
Nefes verirken hirilti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Didemira ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2018 Saat 23:51 |
Merhaba kadir bey. 41 aylik kizimin oksuruk ve nefes verirken cok fazla hiriltisi var. Bal limon serum fizyolojik ve cold mix uyguluyorum. Ve sicak su
Buhar banyosu yaptiriyorum. Acaba bronsit mi sicak buhar yaptirmamali miyim. Bricanly suruba baslasam olur mu Kadir bey 4 gun once size yazmistim hastanede buhar vermislerdi ondan mi nefes verirken sıkısmasi İlginizden dolayi tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
Didemira ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslinda hocam maillerinizi 2 senedir takip edip okuyorum. Kafami karistiran kizimda nefes verirken kolanin kapagi acilirken duyulan asit sesi gibi bir ses var. Onceden boyle hic olmamisti bu hirilti mi diye kafam karisti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117133 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuk rahat ise, kurcalamayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|