|
A tipi otizm |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nea
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: A tipi otizmGönderim Zamanı: 16 Eyl 2018 Saat 23:04 |
|
Hocam merhaba, komsumun 2012 dogumlu cocuguna A tipi otizm tanisi konmus, daha once doktor neuro optimi... isimli ilaci vermis, bir kutuyu bitirmis kullandigi surece cocugun davranislarinin daha iyiye gittigini gozlemlemis, ben cocuklarimin hastaliklariyla ilgili hep size yazdigimi sizin teshislerinize gore ilaclari kullandigimj bahsedince kendisi de merak etti sordurmak istedi bu ilac hakkindaki dusunceniz nedir faydasini gorduyse bir kutu bittikten sonra da kullanmaya devam etsin mi?
otizm hakkindaki yazilarinizi da okumaya calistim tedavisi olmadigini soylemissiniz ama yine de emin olmak icin sormak istedim tesekkur ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2018 Saat 03:44 |
|
1- "A-Tipi" diye bir Otizm cinsi yoktur.. Asperger, PDD-NOS, CDD, PDD-NOS ve RETT sendromu gibi tipleri vardir. 2- Otizm'in, ilacli tedavisi yoktur.. Sordugunuz ilac: Neuro-Optimiser ise, hicbir ise yaramayan, sarlatan ilacidir. Uzerindeki; FDA uyarisini okuyun.. 3- Dikkat edin, Turkiye'de bazi doktorlar; Otizm ile ADHD (Hiperaktiviteyi) karistirirlar, teshisi NET olarak sorun!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|