|
1 yaş Ferritin düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2018 Saat 11:40 |
Merhaba Kadir bey,
Oğlum 14 aylık boyu 80 cm kilosu 10,5 kg. 4 aylıkken sağlık ocağının verdiği demir ilacına başladım kabızlık nedeniyle bıraktım bi kaç denemeden sonra çok uzun süren kabızlar yaşamıştı bebeğim.. sonra 7 aylıkken kan tathlilinde kan değereleri çok düşük dedi dr. ferritin 3 civarındaydı.. kabızlık sorunundan dolayı Nutrigen ferromixin şase başlattı günde iki tane 1 ay sonra hastalandı hastalığında kullanmayın dedi dr o zamandan sonra sık hastalandı. demir ilacını bi bırak bi başla düzenli kullanmadım sonrada bıraktım 9-10 ayından kullanmadık. şimdi geçen hafta kan tahlili yaptırdık ferritin 2,1 ng/ml HGB 9,6 g/dl çıktı akşamına hastalandı kuru öksürük vardı tek tük normal öksürük sanmıştım akşam ateşi yükseldi öksürük arttı hastalıktan dolayo kan değerleri yanlış olabilir mi.. kansızlık durumunda ne yapmalıyım ilaç olarak siz ne veriyorsunuz tedavi gerektiren durumlarda. değerler çok düşük rengi de soluk hep oğlumun hep .şüpheleniyodum. |
|
![]() |
|
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesli hastaliklarda, HGB ve Ferritin degerleri DAIMA duserler.. Demir seviyesi ile ilgili testleri , atesli devre gectikten sonra, tekrar baktirip, bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Eyl 2018 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
Tamam Kadir Bey. Bu arada hastalığı için sizin yöntemlerinizi uyguladım. Nefesi 1 dk da 40 üzeri oluyordu baya hızlıydı ve nefesini verirken hırıltı ıslık karışık ses geliyordu. Forumlarda okumuştum süzin o yüzden bricanyl kullandım onun dılında bal limon ve cold mix. Burnu tıkanmadı hapşırıyordu sürekli ama.
Şimdi hepsi geçti öksğrük kaldı kurı değil balgamlı gibi ıslık sesi yok kesildi bricanly 3-4 gün kullandım devam etmeli miydim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalik (Grip), 2-3 hafta kadar devam edebilir, artik Bricanyl gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Y
Düzenleyen Sevday - 22 Eyl 2018 Saat 00:56 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|