|
Balgamlı öksürük ve ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
inci_b
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Balgamlı öksürük ve ishalGönderim Zamanı: 23 Ağu 2018 Saat 07:55 |
|
Hocam merhaba,
sayenizde geçen ay hastalığımızı ucuz atlattık derken yeniden hasta oldu kızım. 28 aylık kızımız kreşe başladığı bir buçuk aylık sürede ikinci kez hastalandı. Bol balgamlı öksürük, ara ara yükselen bir ateş, ishali var. İştahsız ve istediğini yedirince de ishali yüzünden sanırım karın ağrısı oluyor. Bu sabah da burnunu silerken göz alt kapağının içinin aşırı kırmızı olduğunu farkettim. Hiç bir ilaç vermedim bir kez calpol hariç. Doktora da götürmedim. Ne yapalım hocam. Malum bayram ancak acile götürebiliriz onu da istemiyorum ne yapacakları belli olmuyor. Balgamı da fazla gibi öksürürken gelen ses çok belli ediyor. Gözlerini kaşırken burnundan mikrop mu bulaştı yoksa kırmızılık başka bir hastalığın belirtisi midir hocam ne yapalım bir yol gösterin lütfen.
|
|
|
inci_b
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2018 Saat 19:19 |
|
Krese gittigi surece, 2 senesi boyle hastalikli gececek… Bagisiklik bu sekilde gelisir.. Belli ki, grip geciriyor.. Goz Yasi kanali tikanmis.. Iliadin damla, gunde:2X2 'ser damla damlatin ( 3 gun ) ve burun kokune masaj yapin. Ayrica, tobrased goz damlasi: 4x1'er damla her iki goze damlatin ( 5 gun ) ve gene masaj yapin. Teferruatini eski maillerden okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2018 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
inci_b
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2018 Saat 12:36 |
|
Hocam çok teşekkür ederim.
|
|
|
inci_b
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|