Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşı
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 20:03
oğlum 6 aylık ve hiç bir aşısı yapılmadı sadece doğduktan sonra hepatıt asısı yapılmıştı hastanede eşim karşı olduğu için hiçbirini yaptırmadı şimdi sizin yazdıklarınızı hep okuttım ve yaptırmaya karar verdi sağlık ocagoyla konuştuk verem dispanseriye gidip önce bi test yapılması gerektiğini ondan sonra aşıların vurulacagını söyledi ama bahsettiği test ne testi bilmiyorum bişiy söylemedi o test her neyse yapılmadan direk aşılarına başlasak bi sakıncası olur mu çünkü bu istenilen testin ne olduğunu bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim aşılarını nasıl yaptırmalıyım sonuçta çoğunun vakti geçti ve aynı anda çoğunun vurulacagını söylüyorlar hangilerini ne zaman ve hangi aralıkta yaptırmalıyım uzun oldu biliyorum ama bu konuda yardımcı olursanız eşimle daha fazla problem yaşamadan bilinçli bi şekilde asi takibini kendim yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun kadir bey 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2018 Saat 02:04
PPD testi.. Bu aradaki zamanda, Verem mikrobu kapti ise, BCG asisi yapilamiyor.. 
Benim asi takvimine bakin, AYNI sekilde, 2. ayda basliyormus gibi, 6. Aydan itibaren AYNI aralar ile yaptirin.. 
SAKIN, Saglik ocagi personeline guvenmeyin, ASLA onlara  inanmayin.. 
2,4 ve 6 ay yerine: 6,8 ve 10. aylarda yaptirin… 
3,5 ayi gectiginiz icin; Rotavirus asilari yapilamaz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.