|
Aşı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 20:03 |
oğlum 6 aylık ve hiç bir aşısı yapılmadı sadece doğduktan sonra hepatıt asısı yapılmıştı hastanede eşim karşı olduğu için hiçbirini yaptırmadı şimdi sizin yazdıklarınızı hep okuttım ve yaptırmaya karar verdi sağlık ocagoyla konuştuk verem dispanseriye gidip önce bi test yapılması gerektiğini ondan sonra aşıların vurulacagını söyledi ama bahsettiği test ne testi bilmiyorum bişiy söylemedi o test her neyse yapılmadan direk aşılarına başlasak bi sakıncası olur mu çünkü bu istenilen testin ne olduğunu bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim aşılarını nasıl yaptırmalıyım sonuçta çoğunun vakti geçti ve aynı anda çoğunun vurulacagını söylüyorlar hangilerini ne zaman ve hangi aralıkta yaptırmalıyım uzun oldu biliyorum ama bu konuda yardımcı olursanız eşimle daha fazla problem yaşamadan bilinçli bi şekilde asi takibini kendim yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun kadir bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PPD testi.. Bu aradaki zamanda, Verem mikrobu kapti ise, BCG asisi yapilamiyor.. Benim asi takvimine bakin, AYNI sekilde, 2. ayda basliyormus gibi, 6. Aydan itibaren AYNI aralar ile yaptirin.. SAKIN, Saglik ocagi personeline guvenmeyin, ASLA onlara inanmayin.. 2,4 ve 6 ay yerine: 6,8 ve 10. aylarda yaptirin… 3,5 ayi gectiginiz icin; Rotavirus asilari yapilamaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|