|
Kkk asisi ve alerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mahmure
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kkk asisi ve alerjiGönderim Zamanı: 06 Ağu 2018 Saat 22:21 |
|
Merhaba doktor bey
Kizim 8 temmuz 2017 dogumlu 10 kilo 76 cm 8 temmuzdan beri kkk asisi yaptirmak icin tabiri caizse paralaniyoruz . Saglikocagi yumurta alerjisi varsa yapmayiz dediler zeynep yumurta yediginde vucudunda sinek isirigi gibi seyler cikiyor ve karin agrisi oluyor agliyor hatta karin agrisindan. Bende bunu soyledim ve yapamayiz dediler ve isin kotusu ozel hastanedeki doktoru da yapmadi acil mudahale yapamayiz dedi. Uzun cabalarimiz sonunda bugun universite hastanesinde 4 saat boyunca musaade altinda asilarimizi yaptirdik ama sorum su kkk asisi 14.10 da yapildi ve 20 den sonra vucudunda sinek isirigi gibi seyler cikmaya basladi ve cogaliyor birazda telaslandim dogrusu yarim olcek zyrtec verdim ama suan daha da ilerlerse ne yapicam bilemedim doktor bey lutfen yardim edin sizin bilgileriniz bizim icin cok onemli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2018 Saat 05:25 |
|
Sizde; yumurta allerjisi YOK deyin.... Laf mi yani!!!! Merak etmeyin, hicbir sey olmayacak..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|