|
Beslenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2018 Saat 13:28 |
İyı günler kadir bey benim oğlum 6 aylık ve 2 aylık hamileyim. Sütüm kesildi. Çok az geliyo ve ben oğlumu nasıl besleyeceğim bilmiyorum. Annem 2 3 gündür buğday nisastasiyla mamalar yaptı onu yedirdi ancak dum geceden beri 2 saate bir ağlayarak uyaniyo ve 45 dakika neredeyse şiddetli bir şekilde ağlaması duruyo o şekilde uyuyakaliyo ve tekrar aynı şekilde. Ne yapacağımı nasıl besleyeceğim bilmiyorum doktora gittiğimizde bi sürü sebzeli tarifler verdi. 3 gün arayla dene dedi alerjisi olacak mi diye ama ben ne yapacağımı bilemedim o yüzden size sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: " buğday nisastasiyla mamalar yaptı " boyle sacma-sapan seyleri yedirmeyin.. Normal; "Kutu Sutu" kullanin... Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|