|
Kaka problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2018 Saat 16:48 |
Merhaba doktor bey kızım 23 aylik bugün 4 defa kaka yapti ben daha öncede denemiştim üzüm dokunuyordu kakasi mukus ve siyah renkli kıvamı cıvık oluyordu.yine kaka sayımız arttı ve mukuslu dün kızım sanırım üzümü çok yedi. Ne önerirsin daha çabuk geçirmek için malum yaz ve su kaybediyor.nasil daha çabuk geçirebiliriz? Ben bu durumu üzüme bağlıyorum ama ınsallah oyledir.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kaka doktor bey sabahtan akşamüstü 3 e kadar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece "ISHAL" ile su kaybi OLMAZ!!! Ayrica da bu yas icin "ishal" diyebilmek icin, kaka sayisinin, gunde:7'den fazla olmasi gerekir. SAKIN Cocuk doktorlarina inanmayin... SAKIN; ishal olsa bile ilac kullanmayin.. Cok okumaniz lazim COOOOK!! |
|
![]() |
|
Doktor bey 6 defa yaptı şimdilik kakasini normalde günde 1 defa yapan bir çocuktu.üzum dokunmuş olabilir mi acaba?
Doktora görmedim doktor bey her uzum girişimizde böyle oluyor beslenmesini düzenleyip emzirerek geçmesini bekliyorum fakat bu bir hastalık mi onu merak ettim
Düzenleyen Gunes05 - 05 Ağu 2018 Saat 22:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastalik olsa ne olacak????? Hastalik ishali olsa bile ilac verilmiyor… Kaldi ki, zaten siz de belirtiyorsunuz, Uzum'den oluyor!!!! Cok okumaniz lazim..
|
|
![]() |
|
Sagolun doktor bey uzumu vucuttan attik rahatladik daha dikkatli olacagim sanirim bundan sonra sorunu bulduk artik eminim. Fruktoz intoleransı diye birşey okudum da o yüzden acaba? Mı de dedim hicam olabilirmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fruktoz intoleransi tabiiki olabilir de.. AMA; problem su ki: Uzum'de, Fruktoz degil Glikoz sekeri cogunluktadir. O yuzden, "Fruktoz entoleransi" diyemezsiniz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|