|
Sac bitii bitmiyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2018 Saat 23:44 |
Merhaba hocam alti uasinda ki kizim iki hafta once kasindgni farkettim baktim sacinin tellerinde beyaz seyler var cikmayan ve bakinca siyah bitler farkettim hemen eczaneden bit sampuani aldim iki kete yikadim bitler dokuldu ama geri tekrar baktigimda taradigimda bu sefer cok kucuk bitler farkettim ve kucuk kiximdafa tek tuk var coo lk canim sikiliyo okula basliycak cok stresliyim ilk defa okula gtcek gitmden nasil tamamen temixlerim bi yazinizda bactrim sac bitleri olduruyo yazmissnz acana kullansammi veya nasil bi tedavi devam ediyim
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanin.. Bactrim surup, gunde:2x2 olcek 5 gun verin.
|
|
![]() |
|
deryameryem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Hocqm hicbir eczane vermiyo aile hekimide yqzmiyoo baska bi oneriniz varmi hocam ailecek kasiniyoriz ne zamn biter yumurtalari faln bu illetin
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilacın icini iyi okuyun. Ona gore kulanın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|