|
Sucuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2018 Saat 13:55 |
Hocam hamileligimin 5haftasinda sucuk yedim kiymayla felan temas ettim. Zararli diye okudum aslı var mı bunun.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cig etten; Toxoplasma hastaligi gecebiliyor… AMA, Turkiye'de, genc kizlar cok genc yaslarda, Kedi (Toksoplasmanin reservuaridir)ve cig et ile temas ettikleri icin, hic belirtisis, Toxoplasma'yi gecirirler ve bagisiklik kazanirlar.. Bu hastalik; HAYAT BOYU bagisiklik kazandirdigi icinde, Tozoplasma, Turkiye'de, diger gelismis ulkelerde gorulen sayilarin cok altindadir… Hastaligin anneye bir zarari yoktur, anneye ilk 4 ay icinde hastalik bulasirsa, o zaman bebekte hasar olusur. AMA, dedigim gibi, sizler cok onceleri bu hastaligi gecirdiginiz icin, bir sey olmaz.. Turkiye'de bir ara; '80'li yillardan once, Bir Toxoplasma furyasi yaratilmisti… Antikor bakip {herkeste zaten (+) oldugundan} ya kurtaj yapiyorlardi, yada Daraprim denilen ilac ile tedavi SAHTEKARLIKLARI yapiyorlardi… Dusunun; bu sahtekar Kadin-Dogum doktorlarina, Antikor:(+) olmasinin, hamilenin;hastaligi gecirdigi anlamina geldigi ve Antijen:(+) liginden farkli oldugu anlatamiyorduk!! Kac tane bebek, bu yalan ugruna kurtaj ile yok edildi.. O zamandan kalma "agiz tadi" hala devam etmektedir… Gene boyle bir sahtekarlik icin firsat kolluyorlar.. Uyanik olun!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Tem 2018 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam bunu daha önce yazmıştınız okumuştum şimdi animsadim evet kadın dogumcu sucuk çiğ köfte yeme çiğ ete dokunma dedi ve ben bunları ilk haftaları yapmistim tedirgin oldum.ama kafama yatmadı bu kadar kolay mı diye annem kızım biz hiç bilmiyorduk bunları kurban bayramına da denk geldi her bir şey oldu hiç birinize bir şey olmadı diye.cocuklugumdan beri kedi hastasıyım koynunda bile yatırdım köy çocuğuyuz iyi ki varsınız sayenizde aydınlanıyoruz en çok bilgi kirliliğinden kurtariyorsunuz bizi ya hakkınızı cok.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef; gunumuz doktorlari, "bilgiyi" halki kaziklamak icin manipule ediyorlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|