Kusma ishal |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 23 Tem 2018 Saat 12:06 |
Kadir Bey merhaba , oğlum 2 yasinda dun aniden kusmaya başladı ictigi suyu bile çıkardı dünden bu yana 5 kere kustu belki.sabahta şiddetli. İshal başladı .sabahtan bu yana 3 kezyaptı. Eski yazılarınızı okudum .emedur fitil verdim sabah.ama inanılmaz bir mahalle baskısı var .doktora götürüp tahlil yaptırmamı söylüyorlar. Rota virüs ise çok tehlikeli Serum gerekir diyorlar..emedur u kaç gün vereyim.sulu şeyler yedirip iciricem onun dışında ne yapmalıyım. Birde poposu çok kötü olmuş ne önerirsiniz.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118415 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Rota virus ve benzerlerinde; Kusma ve Ishal BERABER olur... Onda bile, Emedur100 fitil ile kusmalari azaltmaniz, sizi Hastanelerden uzak tutar.. Diger bakteriyel ishallerde; once kusma olur, sonra kusma gecer ishal baslar; ASLA su kaybi olmaz.. Turkiye'deki; mahalle baskisina pabuc birakmayin.. Hastanelerde rastladiginiz sahtekar doktorlar, hep bu mahallenin cocuklari!!!! Kusma devam ettigi surece Emedur fitili verin... Zaten bu yuzden, Turk doktorlari Emedur100 fitili hic sevmezler.. Hele hastaneye bir gidin, istisnasiz her kusma sikayeti olana Serum takarlar.. Su kaybi varmis, yokmus, Serum gerekir mi imis, umurlarinda bile degildir. Onlarin butun derdi, Faturayi sisirmektir. Bizim AHMAK insanlarimiz da, bu sahtekarligi cok makbul sayarlar.. Boyle bir milletin, boyle doktorlari olur.. Ondan sonra da; Hic aglamasinlar!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Tem 2018 Saat 19:06 |
|
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ALLAH sizden bin kere razı olsun ...iyi ki iyi ki tanıdım sizi iyi ki yazılarınızı okuma fırsatım oldu..çok şanslıyım. .Çok teşekkür ederim ..
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir bey merhaba, emedur u kullandıktan sonra kusma geçti sadece ishal kalmıştı iyiydik yani ama az önce kalkıp su icti ve 5 dk sonra koyu koyu bütün gün yediklerini çıkardı ..hemen fitil yaptım .korkuyorum .neden böyle oldu tam geçti derken.kusma olmasa bile emedur u yapayım mı sabah aksam.onu da çok zor yapıyorum .kendini çok sıkıyor.
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kusma nin arkasında n şimdi de kaka yapti ishal devam ediyor ..endiseleniyorum.ne onerirsinjz
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118415 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Belliki, Virutik bir ishal... 1 hafta surecek.. Emedur100 fitil ile kusmalari azaltin ki, bir SU KAYBI olmasin.. Gunde;1-2 kusma onemli degildir.
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Anladim ama bir gün boyunca hiçbişey yoKTu. Birden böyle koyu.bi şekilde kusmasi normal o zaman ..
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kadir bey bir de pipi kısmı çok tahriş olmuş sürekli eli orda ağlıyor poposunda aynı durumda .%3eau boriqu hazirlattim eCzaneye. .onunla temizlerken çok agladi ama yakarmi.oksitin aldım thiocillin aldım .ultralan Pomat bualmadım onun yerine travocort verdiler .nasıl kullanayım yardimci olurmusunuz
Düzenleyen Aslı - 25 Tem 2018 Saat 09:40 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|