Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3608
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ishal
    Gönderim Zamanı: 23 Tem 2018 Saat 12:06
Kadir  Bey merhaba , oğlum 2 yasinda dun aniden kusmaya başladı ictigi suyu bile çıkardı dünden bu yana 5 kere kustu belki.sabahta şiddetli. İshal başladı .sabahtan  bu yana 3 kezyaptı. Eski yazılarınızı okudum .emedur fitil verdim sabah.ama inanılmaz bir mahalle baskısı var .doktora götürüp tahlil yaptırmamı söylüyorlar. Rota virüs ise çok tehlikeli Serum gerekir diyorlar..emedur u kaç gün vereyim.sulu şeyler yedirip iciricem onun dışında ne yapmalıyım. Birde poposu çok kötü olmuş ne önerirsiniz. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118415
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2018 Saat 19:05
Rota virus ve benzerlerinde; Kusma ve Ishal BERABER olur... Onda bile, Emedur100 fitil ile kusmalari
 azaltmaniz, sizi Hastanelerden uzak tutar.. 
Diger bakteriyel ishallerde;  once kusma olur, sonra kusma gecer ishal baslar; ASLA su kaybi olmaz..
Turkiye'deki; mahalle baskisina pabuc birakmayin.. Hastanelerde rastladiginiz sahtekar doktorlar, hep bu
 mahallenin cocuklari!!!!

Kusma devam ettigi surece Emedur fitili verin... Zaten bu yuzden, Turk doktorlari Emedur100 fitili hic 
sevmezler.. Hele hastaneye bir gidin, istisnasiz her kusma sikayeti olana Serum takarlar.. Su kaybi varmis,
yokmus, Serum gerekir mi imis, umurlarinda bile degildir. Onlarin butun derdi, Faturayi sisirmektir.
Bizim AHMAK insanlarimiz da, bu sahtekarligi cok makbul sayarlar.. 
Boyle bir milletin, boyle doktorlari olur..   Ondan sonra da; Hic aglamasinlar!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Tem 2018 Saat 19:06
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2018 Saat 19:34
ALLAH sizden bin kere razı olsun  ...iyi ki iyi ki tanıdım sizi iyi ki yazılarınızı okuma fırsatım oldu..çok şanslıyım. .Çok teşekkür ederim ..
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 01:53
Kadir  bey merhaba, emedur u kullandıktan sonra kusma geçti sadece ishal kalmıştı iyiydik yani ama az önce kalkıp su icti ve 5 dk sonra koyu koyu bütün gün yediklerini çıkardı ..hemen fitil yaptım .korkuyorum .neden böyle oldu tam geçti derken.kusma olmasa bile emedur u yapayım mı sabah aksam.onu da çok zor yapıyorum .kendini çok sıkıyor. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 02:38
Kusma nin arkasında n şimdi de kaka yapti ishal devam ediyor ..endiseleniyorum.ne onerirsinjz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118415
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 06:51
Belliki, Virutik bir ishal... 1 hafta surecek.. Emedur100 fitil ile kusmalari azaltin ki, bir SU KAYBI olmasin.. 
Gunde;1-2 kusma onemli degildir. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 06:55
Anladim ama bir gün boyunca hiçbişey yoKTu. Birden böyle koyu.bi şekilde kusmasi normal o zaman ..
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 07:16
Kadir bey bir de pipi kısmı çok tahriş olmuş sürekli eli orda ağlıyor poposunda aynı durumda .%3eau boriqu hazirlattim eCzaneye. .onunla temizlerken çok agladi ama yakarmi.oksitin aldım thiocillin aldım .ultralan Pomat bualmadım onun yerine travocort verdiler .nasıl kullanayım yardimci olurmusunuz

Düzenleyen Aslı - 25 Tem 2018 Saat 09:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.