|
Reflü mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilfatmam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 21:04 |
Hocam merhaba. 10 aylık kızım 4 gece önce uyurken yatağında doğrulup kusmaya başladı. Birkaç saniye arayla midesinde ki herşeyi kustu. Dün gece yine tariflediğim gibi kustu. Gündüzleri huzursuz, mızmız, hep kucakta olmak istiyor,geceleriyse ağlayarak, çığlık atarak çok sık uyanıyor,hatta 20 kez uyandı bir gece. Doktora sordum reflü olabilir dedi ama güvenemedim. Yine de bana da reflüyü düşündüren belirtiler var. Mesela bugünlerde birkaç kez ağzına gelen mide içeriğini yuttuğunu gözlemledim, öksürme, hapşırma var ve yemek yrmek istemiyor. Bir de ben etleri küçük küçükyapar verirdim çiğneme hareketleri yapar yutardı kızım, fakat şimdi çorba kıvamında şeyler yiyor sadece. Eti püre haline getirip üstüne yoğurt döküyorum ya da tarhana çorbası falan. Ancak böyle yiyor. Bütün bunlar bana da midesinde bir sorun olabileceğini düşündürdü ama dün geceden beri 2 kez su gibi kaka alınca acaba üşüttü mü diye de düşündüm. Size sormadan emin olamadım. Sizce de bu belirtiler reflü yü gösterir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk doktorlari; "reflu" nedir bilmezler ki!!! Aptal olduklarindan, her kusana, "Reflu" derler... Bir kere adi ustunde: "REFLU".... Kusma olmaz, yemek borusuna kacan gidalar tekrar yutulur.. Reflu demek; "kacak" demektir.. Midenin ust kapagindan, yemek borusuna kacan mide muhteviyati, icerdigi mide asiti ile bogazda bir tahribat yapar. Bu tahribata;"Reflu" denir. Olusmasi seneler aldigindan, cocuklarda gorulmez.. 2- Dunya'da "usutmek ile" hasta olunacagini bir tek, "necip" Turk doktorlari iddia ederler... Atesli Hastaliklar, mikroplarla olur. Sizin cocugunuz da; yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapti.. SAKIN hic bir ilac, hele Antibiyotik sakin kullanmayin... 3- Beraberinde Grip arazlarinin da olmasi; Domuz Gribi lehinedir. Ilaci yoktur. Eski mailleri okuyun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Tem 2018 Saat 21:57 |
|
![]() |
|
bilfatmam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Hocam korkuttunuz beni. Herşeyi ağzına sokuyor, evde kedi de var, illaki hijyenik olmayan haller oluyordur. İlaç kullanmayın demişsiniz. Demekki kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz. Peki ya daha kötüye giderse ne yapalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilosuna bakin!! Ciddi bir hastaligi olsa, kilo eksigi olur... Kilosu:8,5 kilodan azmi???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
9 kilo hocam. Ama dediğim gibi eskiden oyunla, gezmeye olsa da yerdi şimdi hiç istemiyor, zorla versem ağlıyor. Özellikle sabah asla yemiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne istiyorsunuz??? Obez olmasini mi??? 11,5 aylik kilosunda...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilfatmam
Hocam 2 günün ardından ishal geçmişti. Fakat dün gece ve bu sabah yine kustu. 1 haftayı geçti bu kusmalar başlayalı. Eşim yedikleri sebebiyle diye düşündü çünkü ilk kustuğunda balık, ikincide tavuk, üçüncüde yani dün akşam yine balık yemişti. 3'ü de geceydi ve birkaç ağlayarak uyanmanın ardından oldu. Fakat bu sabahki 4. kusması muzlu süt içtikten 1 saat sonra oldu. Gece kusmalarda yemeğin ardından emzirip uyuttum. Bu sabahkindeyse yine emdi ama uyumuyordu, yanımda oynuyordu, hatta duymadım bile kustuğunu, herşeyi değil biraz kusmuş oynamaya devam ediyormuş. Sizce hala grip mi yoksa başka birşey mi var?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha yeni kusma/ishal gecmis, bari bir kac gun, basit gidalar verse idiniz!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|