|
Sadece ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2018 Saat 19:28 |
Hocam merhaba,oğlum(3bucuk yaş)dün akşam havuzdan sonra ateşlendi.mudahale etmedim.hala da ateş var hep 38.5derece vücut ısısı.ilginc olan hapşırma yok,öksürük yok,kusma yok,boğaz ağrısı,burun akmasiakm..yok.sadece ateş.surupda içmiyorum zaten vermek de istemiyorum.saglik ocağında aile hekimi bronşit tanısı koydu şaşırdım doğrusu ilaçlarını almadan ayrıldım yanından.sadece ateş neden olur?ne yapayım??Saygılar sizi cooook seviyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesin, bin turlu sebebi var.. Takip edin ve bu konuda yazilmis olanlari okuyun..
|
|
![]() |
|
cemcivan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şuan ateş düştü kendiliğinden hiç müdahale etmedim.bu durumda vücut ateşle mücadele etmiş oluyor değil mi?vücut ısısı 35.8 yani normale döndü diyebilir miyiz?ateş ile ilgili yazıları mesajları okuyorum hocam.sadece atesendiselendirdi beni arkasından hiç bişe gelmedi ne ishalde grip durumu vs..hala anlamadım...yine de kan tahlili yaptırayım mi hocam
|
|
![]() |
|
Hocam evet ateş düştü suan 35.4derece.gecenlerde şişme havuza girdi terasta uzun süre kaldı sonra duş yaptırdım bı kaç saat sonra ateş çıktı( 38.5) ateşli olmasına rağmen yemeğini yedi zipladi oynadı...herşey yolunda sanırım herşey yolunda.yalniz merak ettiğim şey aile hekimimiz neden bronşit teşhisi koydu??öksürük aksırık hırıltı vs..olmamasına rağmen.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vucut: "atesle mucadele" ETMIYOR..... Atesi cikarin sebeb ile mucadele ediyor!! Yoksa, ates, vucudun savunma mekanizmasidir. Atese mudahale etmediginizde, her hastalik daha kisa surer... "...yalniz merak ettiğim şey aile hekimimiz neden bronşit teşhisi koydu??öksürük aksırık hırıltı vs.. olmamasına rağmen. " Neden mi?? Bir sey bulamadiklarinda; ya"Kulak zari kizarik" derler, yada "Bronsit" derler...Eskiden Astim derlerdi, halk artik, "yemedigi" icin, taktik degistirdiler.. Muhim olan; sizin bir defadan daha fazla doktora gitmeniz.. Hele birde; "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari baslatabilse idi, arkasi corap sokugu gibi gelirdi! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Tem 2018 Saat 18:58 |
|
![]() |
|
Yüce Rabbim sizden bin kere razı olsun oğlum 3bucuk yaşında sizin yazilarinizla büyütüyoruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|