Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sadece ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sadece ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sadece ates
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2018 Saat 19:28
Hocam merhaba,oğlum(3bucuk yaş)dün akşam havuzdan sonra ateşlendi.mudahale etmedim.hala da ateş var hep 38.5derece vücut ısısı.ilginc olan hapşırma yok,öksürük yok,kusma yok,boğaz ağrısı,burun akmasiakm..yok.sadece ateş.surupda içmiyorum zaten vermek de istemiyorum.saglik ocağında aile hekimi bronşit tanısı koydu şaşırdım doğrusu ilaçlarını almadan ayrıldım yanından.sadece ateş neden olur?ne yapayım??Saygılar sizi cooook seviyoruz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117195
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 00:43
Atesin, bin turlu sebebi var..
Takip edin ve bu konuda yazilmis olanlari okuyun.. 
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 08:04
Hocam şuan ateş düştü kendiliğinden hiç müdahale etmedim.bu durumda vücut ateşle mücadele etmiş oluyor değil mi?vücut ısısı 35.8 yani normale döndü diyebilir miyiz?ateş ile ilgili yazıları mesajları okuyorum hocam.sadece atesendiselendirdi beni arkasından hiç bişe gelmedi ne ishalde grip durumu vs..hala anlamadım...yine de kan tahlili yaptırayım mi hocam
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 12:42
Hocam evet ateş düştü suan 35.4derece.gecenlerde şişme havuza girdi terasta uzun süre kaldı sonra duş yaptırdım bı kaç saat sonra ateş çıktı( 38.5) ateşli olmasına rağmen yemeğini yedi zipladi oynadı...herşey yolunda sanırım herşey yolunda.yalniz merak ettiğim şey aile hekimimiz neden bronşit teşhisi koydu??öksürük aksırık hırıltı vs..olmamasına rağmen. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117195
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 18:55
Vucut: "atesle mucadele" ETMIYOR..... Atesi cikarin sebeb ile mucadele ediyor!!
Yoksa, ates, vucudun savunma mekanizmasidir. Atese mudahale etmediginizde, her hastalik daha kisa surer...
    "...yalniz merak ettiğim şey aile hekimimiz neden bronşit teşhisi koydu??öksürük aksırık hırıltı vs..
olmamasına rağmen.  "

Neden mi?? Bir sey bulamadiklarinda; ya"Kulak zari kizarik" derler, yada "Bronsit" derler...Eskiden Astim
derlerdi, halk artik, "yemedigi" icin, taktik degistirdiler.. 

Muhim olan; sizin bir defadan daha fazla doktora gitmeniz.. Hele birde; "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari 
baslatabilse idi, arkasi corap sokugu gibi gelirdi!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Tem 2018 Saat 18:58
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2018 Saat 18:59
Yüce Rabbim sizden bin kere razı olsun oğlum 3bucuk yaşında sizin yazilarinizla büyütüyoruz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.