|
Sosyal medya doktorları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2018 Saat 00:38 |
Hocam
Bugün sosyal medyada bir dermatolog çocukken bir kere bile su toplayacak kadar güneş yanığı geçirdiyseniz melanom olma riskiniz artıyor demiş. Sonra da eklemiş. Güneş yanıklarının acısı çıkacak diye Şimdi bizler tabii ki çocuklarımızla ilgili bilinçliyiz ama ben çocukluğumda su toplayacak Kadar güneş yanığı geçirdim. Belki birden fazla kez. Şimdi benim melanom olma riskim mi arttı? Evet iyi niyetle çocukları koruyun diyorlar ama insanları da paranoya yapıyorlar. Su toplayacak kadar güneş yanığı geçiren herkes ciddi şekilde melanom riski mi taşıyor hocam? Yoksa insanları gereksiz yere endişelendiriyorlar mı? Umarım bizi aydınlatırsınız. Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok canim!!! Sirf millet telaslansin da, kendisine gitsinler diye, bu kadar abartiyor… 1- Herkes, Cilt kanseri olmaz.. Genetik yatkinlik gerekir. 2- Dokularimiz, devamli yokolup, yerine yenileri geldigi icin, cocuklugu birakin, gencliginde bile yanan deriler, bir muddet sonra tamamen yokolurlar… 3- Melanom, derinin "Derm"denilen ust tabakasinda degil, "Basal" (en alt)tabakasinda baslayan bir olaydir.. Rahat olun... Etrafinizda, gordugunuz, duydugunuz kac tane, Cilt kanseri olmus insan biliyorsunuz???
|
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ne diyim... iyi ki varsınız. Allah ömrünüzü uzun etsin
Çok tesekkür ederim. Ben |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|