|
Grip sonrası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Tem 2018 Saat 23:36 |
Hocam iyi çalışmalar
38 aylık kızımız 16 kg. İki gün ateş sonrasında bol burun akıntısı 6 günlük grip geçirdi. Tabi ki ilaçsız geçirdik. Her zamanki gibi araz olarak sayenizde aldırmadığımız geniz etinin geceleri yarattığı akıntıyla bol horlama ve arada kuru öksürük kaldı. Bazen gece balgamı çıkaramadığı için kusuyor ve nefessiz kalıyor. Alışkınız. Sabahları bally kıvamlı bol sümük çıkıyor. Sanırım geçti. Yalnız bu sefer son beş gündür ve ilk kez kakada karnım ağrıyor diyor ve günde bir yapmasına rağmen hep cıvık, hatta bazen sonu su gibi. Forumdan bildiğim kadarıyla grip dolayısıyla az beslendiğinden mi? Normalden az yiyor doğal olarak İshallerde de ilaç kullanmayacağımı okudum (dizanteri hariç) doğru mu? Kaç gün beklemeliyim? Herhangi bir teste gerek var mı? Ne yapabilirim ? ( soda vişne önerinizi okudum) Saygılar sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey gerekmez.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
L1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hastalık sonrası hiç uzatmazdım ama çok çok çok okuduğumu bilirsiniz. Bunu çözemedim, yardımınıza ihtiyacım var.
Geniz aynen kaldı, sorun değil o kısım. Geceleri öksürükten ve balgamdan öğürerek uyanıyor, sümük bally kıvamında çıkıyor sadece sabahları 4 gündür. Ateş yok. Böylesi uzun sürüyor biliyorum Takıldığım şu; hastalıktan beri kaka günde tek sefer ve çok cıvık. Başta az besleniyora yordum okuduklarımdan ama beslenme normale dönmesine rağmen önce ufacık cıvık bir kaka, 10 dakika sonra çok cıvık kaka yapıyor. O esnada terliyor. Siz kızmadan belirtmeliyim ki daha önce böyle bir şey olmadığından ve forumda cevabımı bulamadığımdan yazıyorum. Sebebi ne olabilir? Bir tahlil gerekir mi? Ne yapmamız gerek? Şimdiden teşekkürler Saygılar sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ishal sirasinda, zarar goren "barsak cidari" tamir olana kadar, bu sekil kakalar ve sikayetler olabilir. Karin agrilari, asiri oksurukden de olabilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Tem 2018 Saat 06:29 |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler hocam
İlaçsız, okumaya devam |
|
![]() |
|
Hocam iyi çalışmalar
Bu kez atlatamadı da çözemedim de 28 hazirandan beri grip, ilaçsız tabi. Geniz akıntısı sadece iki gece önce gece uyutabildi. Ertesi gün havuza girdi. Zaten hastayken de girmişti bir kez. Havuzun hastalık yapmadığını bilecek kadar okuyorum sizi. Havuza girdiğinin akşamı burnu tekrar tıkandı. Su gibi akıntı az hapşırma eşlik etti sabah. Genel durumu iyi. Ateş yok, öksürük kuru, tek tük. İshal yok. Yalnız size yazma sebebim; şimdi uyurken burundan nefes verirken ıslık çalıyor. Zaten hastalığın başından beri aslan yavrusu kadar horluyordu. Şimdi ağızdan nefes alırken horlamaya burundan verirken ıslık eklendi. Islık sesi ile ilgili herşeyi okudum. Ama geneli öksürükle ilgili. Bu 3 haftayı da geçti. Ne olabilir? Burnu hep tıkalı serum fiz, cold mix ile de açılmıyor. Ne yapabilirim? Şimdi burda üç doktora gitsem; biri alerji biri astım sonuncu da alerjik astım der biliyorsunuz :) Saygılar sevgiler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damla deneyin.. (Sprey olmasin). Gunde:2x2'ser damla damlatin. 3 gunu gecmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|