Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - E.M.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

E.M.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mevsimrüzgarı Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 381
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: E.M.
    Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 11:36
Hocam oğlum 4 yasinda. 5 gundur yuksek ateş, halsizlik,istahsizlik,agiz kokusu,dilinde beyaz bir tabaka var. emin olmamakla birlikte bogazinin sag tarafinda bir siskinlik var. burun akintisi olmayinca enfeksiyoz mononukleoz diye düşündüm.bugun kulagim agriyor demeye basladi. illiadine basladik. kan tahlili yaptirmadik. iliadin i gunde 3 kez kullanabilir miyiz? baska ne yapabiliriz. kulak agrisi siddetleniyor
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 16:20
sürekli uyuyor, uyaniyor o sirada terliyor su iciyor tekrar uyuyor. surekli yatmak uyumak istiyor 4 5 saattir boyle yarim saat uyuyup 5 dk icinde tekrar uykuya dalıyor. bu kadar halsizlik uyku normal mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 19:11
Kan sayimi yaptirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 21:57

Düzenleyen mevsimrüzgarı - 23 Haz 2018 Saat 22:04
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 22:06
ikisini de ayni formatta yukleyemedim. digeri de aciliyor mu hocam? degerlendirmenizi bekliyoruz. cok tesekkurler

Düzenleyen mevsimrüzgarı - 23 Haz 2018 Saat 22:08
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2018 Saat 05:04
Aciliyor.. Onemli bir sey yok... E.M. degil.. 
Referans araliklari eriskinlere ait oldugundan, bazi degerler sanki bir "halt" varmis gibi gozukuyor.
Bu Laboratuvarlarin duzelecekleri yok.. Bu sahtekarligi BILIN... 
EGER; kullandiklari cihazi cocuk degerlerine gore kalibre edemiyorlarsa, HIC "referans" degeri yazmasinlar 
daha iyi ama, NIYET BASKA...  

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mevsimrüzgarı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2018 Saat 07:42
wbc 17.5 mon degeri 8.5 olunca oyle sandim.eski maillerden bu degerin6 olmasi gerektiğini okumustum.hocam burasi bir yuksesk ihtisas hastanesi .. tip fak. ne gittiğimizde ates dusurucu vermedim diye dovmekten beter etti acil doktoru.  hemen antibiyotik baslayacaksiniz dedi. gelen kucucuk bebeklere itinayla hava verirken iyiydi tabi aman ihmal etmeyin diye tembihliyor bir de. kan tahlili de yapmak istemediler neymis cocukta enfeksiyon varken sonuclar dogru cikmazmis gerek duymuyorum ben dedi cikti isin icinden.tahlil yaptirdigimiz hastane de antibiyotik yaziyorum hemen baslayin bir de allerji ilaci yaziyorum dedi receteyi unutup gelmisiz.peki hocam ates daha ne kadar devam eder 6. gun bugün.ates yaninda kusma ishal öksürük burun akıntısı yok.

Düzenleyen mevsimrüzgarı - 24 Haz 2018 Saat 07:44
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2018 Saat 07:49
Virutik hastalik oldugu KESIN...  Gerisinin de hic onemi yok, isterse, 15 gun atesi olsun... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.