|
E.M. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 11:36 |
Hocam oğlum 4 yasinda. 5 gundur yuksek ateş, halsizlik,istahsizlik,agiz kokusu,dilinde beyaz bir tabaka var. emin olmamakla birlikte bogazinin sag tarafinda bir siskinlik var. burun akintisi olmayinca enfeksiyoz mononukleoz diye düşündüm.bugun kulagim agriyor demeye basladi. illiadine basladik. kan tahlili yaptirmadik. iliadin i gunde 3 kez kullanabilir miyiz? baska ne yapabiliriz. kulak agrisi siddetleniyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
sürekli uyuyor, uyaniyor o sirada terliyor su iciyor tekrar uyuyor. surekli yatmak uyumak istiyor 4 5 saattir boyle yarim saat uyuyup 5 dk icinde tekrar uykuya dalıyor. bu kadar halsizlik uyku normal mi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan sayimi yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
ikisini de ayni formatta yukleyemedim. digeri de aciliyor mu hocam? degerlendirmenizi bekliyoruz. cok tesekkurler
Düzenleyen mevsimrüzgarı - 23 Haz 2018 Saat 22:08 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aciliyor.. Onemli bir sey yok... E.M. degil.. Referans araliklari eriskinlere ait oldugundan, bazi degerler sanki bir "halt" varmis gibi gozukuyor. Bu Laboratuvarlarin duzelecekleri yok.. Bu sahtekarligi BILIN... EGER; kullandiklari cihazi cocuk degerlerine gore kalibre edemiyorlarsa, HIC "referans" degeri yazmasinlar daha iyi ama, NIYET BASKA... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
wbc 17.5 mon degeri 8.5 olunca oyle sandim.eski maillerden bu degerin6 olmasi gerektiğini okumustum.hocam burasi bir yuksesk ihtisas hastanesi .. tip fak. ne gittiğimizde ates dusurucu vermedim diye dovmekten beter etti acil doktoru. hemen antibiyotik baslayacaksiniz dedi. gelen kucucuk bebeklere itinayla hava verirken iyiydi tabi aman ihmal etmeyin diye tembihliyor bir de. kan tahlili de yapmak istemediler neymis cocukta enfeksiyon varken sonuclar dogru cikmazmis gerek duymuyorum ben dedi cikti isin icinden.tahlil yaptirdigimiz hastane de antibiyotik yaziyorum hemen baslayin bir de allerji ilaci yaziyorum dedi receteyi unutup gelmisiz.peki hocam ates daha ne kadar devam eder 6. gun bugün.ates yaninda kusma ishal öksürük burun akıntısı yok.
Düzenleyen mevsimrüzgarı - 24 Haz 2018 Saat 07:44 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Virutik hastalik oldugu KESIN... Gerisinin de hic onemi yok, isterse, 15 gun atesi olsun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|