|
Ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NehirDefne34
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AtesGönderim Zamanı: 21 Haz 2018 Saat 17:52 |
|
Kadir bey kizim 25 aylik 12 kilo bir ay ince atesli hastalik gecirdi ilac vermedim gecti pazartesi aksam uzeri ates basladi salida atesliydi 38.7 kadar cikti carsamba 37 civariyde bugun oglen 38 civari oldu baska bir sikinti yok biraz istahsiz ilac vermedim ancak atesin bir inip bir cikmasi normal mi esim gecen ayki hastalik gecmedi antibiyotik kullanmadik diye bana kiziyor bir ay onceki hastaliktekrar nukseder mi agizda biraz pis kokuyor dili normal doktara gitmeyi pek istemiyoruz hastalik seyrimize gore kac gun bekliyelim kan tahlili icin sizin fikriniz bizim icin cok onemli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2018 Saat 19:28 |
|
Ne alakasi var!!!! Bir bogaz enfeksiyonu (bakteriel olsa bile) hic tedavi etmeseniz, en fazla 10 gun icinde kendiliginden duzelir. ASLA surumcemede kalmaz.. Hicbir sey yapmayin.. Nuks hadisesi, sadece: Verem, Tifo, Sifilis, gibi hastaliklarda olabilir.. Bogaz enfeksiyonlarinda degil!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|