|
çarpıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2018 Saat 10:17 |
kadir bey merhaba
kızım 2012 mart doğumlu 121 cm 31,50 kilo. çok acil olmadığı durumlarda hep sizin yöntemlerinizle hasta olunca atlattık. öksürüğümüzü doğal kestik ilaç hiç vermedim. kızımın bazı zamanlarda koşturup oynayınca ay kalbim diyip kalbini tutuyormuş. hiç dra dinletmedim bu zamana kadar üfürüm varmı bi sorun varmı özellikle gitmedim. bizlerde yorulunca kalbimizi tutarız yorulunca aynı şeymidir acaba. baba tarafında çoğu kişide üfürüm varmış bendede küçükken vardı şimdi durumum nedir bilmiyorum çarpıntı şikayetim oluyor oda kansızlıktan. kızımı özellikle kardiyolojiye götürmelimiyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6yas,3 aylik bir cocuk: 113cm ve 19,5kg olur... Sizin kiz, asiri sisman… 8cm boy, 11kilo agirlik fazlasi var... Kesinlikle kalbinde bir hastalik olamaz, sikayetleri asiri kilodan.. 10,5 yas elbisesi giyer… Biraz kilo versin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|