|
Göz akında mavilik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2018 Saat 10:17 |
Hayırlı bayramlar hocam
Göz akındaki mavilik hakkında forumda baktım sadece osteogenesis infecta (adı doğru mu bilemiyorum yazdım) onun teşhisinde bakıldığında söylemişsiniz. Başka da bir şey bulamadım. Biraz izahat bulunabilir misiniz? Bebeğim göz akı da mavimsi, ablasının öyleydi gide gide açıldı. Önemsemeli miyim? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebeklerde olan, hafif maviligin bir onemi yoktur. Osteogenesis Imperfecta'da, baya mavidir ve zaten, kemiklerde kiriklar olmasi ile kendini belli eder. Bu hastalikta, kemikler cam gibi olup, en ufak darbelerde kirilirlar.
|
|
![]() |
|
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam şu an 8 aylık herhangi bir kemik problemimiz yok. Çok teşekkür ederim tekrar herşey gönlünüzce olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|