|
İştahsızlık- kusma-alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
M.e.t.e ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2018 Saat 00:15 |
Merhaba ,çok çaresiz bir anne olarak sizden yardım rica ediyorum.oglum 5.5 aylık.2 aydır çok istahsiz memeyi bıraktı mama kullanmaya başladık.fakat kesinlikle yemek istemiyor.giderek azalan bir kilo artışı var.en son bir ayda 200 Gr almıştı.saatlerce aç kalsada ye.ek istemiyor hoplata zıplayan yedirmeye çalışıyorum.zorlarsam da fışkırarak kusuyor.idrar tahlili yapıldı temiz
Demir eksikliği var.ilac kullanıyorum.motilium şurup kullanıyorum.en son keçi sütlü mama kullanıyorduk belki mamayı sevmemistir diye sma ve evolvia denedik kusma ishal çok şiddetli hal aldı.sut alerji ihtimali nedeniyle keçi sütüne döndük.fakat hala yemek istemiyor ve kusmaları devam ediyor.bir bebek 6 7 saat aç kalsada yemek istemez mi en fazla ilk 30 CC alıyor gerisini ağlayarak reddediyor.ek gıdaya erken başladık fakat onu da yemek istemiyor cok çaresizim nedeni nedir var mı bir cozum yolu 😔
|
|
![]() |
|
M.e.t.e ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5. Ay kilosu 6.800 boy 68 cm idi
Doğum kilosu 3300 1. Ay 4530 2.ay 5400 3.ay 6050 4.ay 6250 5.ay 6800 ( çok zorlayarak ve uykuda besleyerek 600 Gr aldı ama artık uykuda beslenmeyi de reddediyor) Şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen M.e.t.e - 10 Haz 2018 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4. aydan sonra mamalara gerek kalmaz.. Gunde 1 defa; 30ml "Kutu sutu" deneyin, bir problem olmazsa, sayi ve miktarlarini arttirin. Lutfen, eski mailleri okumadan SUAL SORMAYIN.. Zira bu konu cok anlatildi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|