|
Sindirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 12:03 |
Doktor bey 11 aylik 10 kilo kizim var suyu bittigi icin 36+4 gunlukken alindi sutum az oldugundan anne sutuyle beraber mama da aliyor dogdugundan beri. Ek gidaya gectigimizden beri kakasinda ne yedirsem butun haliyle cikiyor kucuk parca ekmek veriyorum, taze fasulye, semizotu, ispanak, havuc, sogan.... Ne yerse kakada direk cikiyor yemek verdikten sonra mama yemeden ya da emmeden uyumuyor kilo alimi cok iyi dedi doktor ama mama vermek istemiyorum artik yediklerini de direk hic parcalanmadan cikarmasi da beni uzuyor acaba sindirim problemimi var diye korkuyorum gastrolojiyede gitmek istemiyorum ne yapacagimi sasirdim kizim neden verdigim hic birseyi sindirip parcalayamadan kakasinda cikariyor doktor bey. Bunun icin yapmam gereken birsey var mi. Her anneyi rahatlatan anlatiminiz var ve kizimi sizin sayenizde cok kez doktorunun verdigi antibiyotikler olmadan iyilestirdim atese sabrettim simdi ise bir problem olup olmadigini merak ediyorum. Birkac cevabinizi okudum bazi seyleri sindirememesi normal demissiniz ama kizim verdigim hicbir ek gidayi sindiremeden direk cikariyor.
Bir de doktor bey kizim surekli kabiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu saydiginiz gidalar, zaten cocuk gidasi degillerdir.. Tabiat cocuklari; 2 sene meme emecekler diye yaratmistir. Anlasilan; Turk doktorlarinin fazlaca etkileri altinda kalmissiniz.. Anne sutu, yetmiyorsa, "Kutu sutlerinden" verin.. Anne sutu hic yoksa; gunde en az 600ml Kutu sutu, 1 kuru kofte kadar etli gida, biraz meyva yemesi yeterlidir. Ustune ne isterse yiyebilir. Benim beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun.. Pirinc, Patates, Muz Seftali ve Elma kabiz yapar.. Armut, Kayisi, incir verin, daha olmazsa, icrigi sutleri; 5 veya 10ml Zeytinyagi karistirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 May 2018 Saat 18:14 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|