|
Ses kısıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2018 Saat 22:33 |
Hocam merhaba, 7,5 yaşındaki oğlum ara ara hafta içi okuldan geldiğinde sesi kısılıyor ve boğuk çıkıyor. Başka hiç bir belirti yok. Bugünde yine sesi kısık geldi, boynunun arkadının ağrıdığını, yutkunurken de boğazının ağrıdığını söylüyor. Akşam yemeğe gitmiştik birden kendini çok halsiz hissettiğini sonrasındaysa karnın çok ağrıdığını söyledi. Hatta o kadar kötü oldu ki ağlayarak hemen eve geldik. Ateşi ölçtüm, 37 civarı ve hafif ishal. Ilık bir duş aldırdım ama genel durumu kötü. Bu ses kısıklığı sık sık neden olabilir hocam?
Şuan uyuyor 2-3 defa havlar gibi öksürdü. Larenjit olabilir mi ? Teşekkürler 🙏 |
|
![]() |
|
hkubrac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum 7,5 yaş 32 kilo, 1 gece 38-39 Ateş, ağızda koku boğaz ağrısı, ses kısıklığı ayrıca ensesinin ağrıdığını söyleyince doktora gittik. Betadan şüphelendi ama oğlum testi yaptırmaktan hoşlanmadığı için kan testi yapıldı. Sonuca göre 10 gün agımentin 600 2*2 yazdı doktor. Hocam sizin fikrinizi almadan antibiyotik başlamak istemiyoruz. Sonuçları aşağı ekliyorum. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, nasil resim gonderilecegini ogrenin.
|
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/ebtc/1526800777909.jpg
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam şimdi açılmıştır umarım. Aslında wbc değeri 14,5 tan düşük olduğu için antibiyotik kullanmaya gerek olmadığını biliyorum, ateşede hiç müdahale etmiyorum yalnızca oğlum strep a testi yaptırmadığı için bir şey atlamak istemiyorum. 1)Beta olan bir çocukta kan değerleri bu şekilde mi olur hocam?
Ne olur kusura bakmayın resim için 2)Hocam birde antibiyotik kullanmamız gerekiyor ise evde penos 400 var onu kullansak olur mu ? Kaç ölçek kullanmamız gerekiyor? Birde penos hiç açılmamış ancak son kullana tarihi 5/2018 kullansak bir problem olur mu? İlginiz için çok teşekkürler Düzenleyen hkubrac - 20 May 2018 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Mikrobun asi; 'Beta" degildir... Streptokok tur.. Ahmak Turk doktorlarinin uydurmalarina itibar etmeyin.. 2- Streptokok oldugunda, ates yaninda neler oldugunu ogrenin... Lutfen, soru sormadan once, sayfanin sag-ust kosesindeki "gelismis arama" linkinden arastirin.. 3- WBC: dusuk, antibiyotik gerekmez, Streptokok HIC DEGIL..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|