|
erken ergenlik mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilgergul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgergul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2018 Saat 03:20 |
hocam merhaba,
ilk basta her soruya yanit vermeniz ilginiz icin yurekten tesekkur ederim. 2010haziran dogumlu 8 yasinda kizim var ve yaklasik 2 3 ay once goguslerinin tomurcuk gibi olmaya basladigini fark ettim. boyu 135 kilo 27 cok hareketli bir kiz cocugu. gogusleri kasiniyor ve acidigini soyluyor herhangibir tuylenme yok ancak aklima takiliyor bu erken ergenlik mi? benim adet zamanim 5. siniftayken 10 yas gibi olmustu(arkadaslarim orta 2 ye giderken adet donemi gecirirken benim onlardan onceydi)benim genlerim ile bir baglantisi olabilir mi? bilgilerinizle beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki; "genlerle" ilgili.. SAKIN Turk doktorlara gostermeyin... VE; SAKIN, meme dokusunu sikmayin, masaj yapmayin.. SAKIN, Turk buyuklerini de dinlemeyin.
|
|
![]() |
|
bilgergul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgergul
hocam peki ne onerirsiniz erken ergenlik midir bu gelismeler?
ne kadar acidigini soylesene msj fln yapmiyoruz su anda oluruna biraktik ama kafama cok takiliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilgergul
hocam tesekkur ederim iyi ki varsiniz keske Turkiye de olsaniz sizin gibi bir doktora o kadar cok kisinin ve bizim ihtiyaci varki😑
eski maillerinizden aldigim bilgiyle karistirmayip herseyi dogal surecine biraktim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|