|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2018 Saat 12:50 |
Hocam oğlum 7 yaşında sürekli ağzı açık uyuyor bu sene arada biraz grip oldumu uykusunda tükürükler saçıyor nefes alamıyor gibi daha önce çok doktora götürdüktek sebep geniz eti denildi sabrettik ama busene duymasıda sıkıntılı telefonda konuşuken bile sürekli tekrarlatıyor konuşmamızı yine doktora götürdük geniz etibüyükondan dediler iliadin ara veripkullanıyorum bazen kulağısarıakıyor en son 15gün önce bactrim ve iliadin kullandık çünkü çok ateşivardı ve kulağı ağrıyordu şimdi sabah yine kulak ağrısıyla kalktı hocam bu geniz eti küçüşcek diye beklerken başka sorunlar çıkmasından korkuyorum doğru yoldamıyız. Ne olursa geniz etialınması lazım
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugünde kulağı ağrıyor mecburen ağrı kesici veriyorum ve iliadin kullanıyorum ama grip yok burun akması veya öksürük yok hafif ateş var daha 15gün önce aynı sorun vardı ateş daha yüksekti bactrim kullandık 2 günde iyileşti niye bukadar kısa sürede yine birde geniz eti gerçekten böyle sorunların olmasına sebep olur mu
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|