|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2018 Saat 23:53 |
![]() ![]() ![]() Hocam merhaba ; oğlum 4aylıkken kol içi boyun bölgesi eklem yerlerinde kırmızılıklar çıktı. Doktor egzama tarzında birşey söyledi. öncelikle kortizonlu krem ve nemlendirici verdi. Geçti ve biraz zaman sonra tekrarladı. Bu sefer corasatin diye bir krem verdi çıktıkca sürmemi söyledi. Bende dediğini yaptım. Ara ara tekrarladı sürdüm ve geçti. hergün nemlendirmeye özen gösterdim . uzun bi süre sıkıntı yaşamadık. Şuan oğlum 13 aylık ve vücdunda tekrar bu tarz şeyler çıktı. bir ay önce malsef sizi tanımamıştım. Tekrar doktora götürdüğüm de bana eumovate diye bir krem ve biodermanın nemlendiricisi verdi. Kullandım ve geçti. Aradamn 2 hafta sonra tekrarladı . Resimlerini ekliyorum.Ne önerirsiniz . Bu söyledikleri gibi egzamamı. Eski konulara baktım ama göstereceğim birşey oldugu için mesaj yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Oğlum 12 500 kg boyu 80 cm. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Terleme sonucu oluyor.. Oldugunda, gunde:2x1 Hipokort krem surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|