Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Egzama?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEgzama?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ediko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ediko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Egzama?
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2018 Saat 23:53

Hocam merhaba ; oğlum 4aylıkken kol içi boyun bölgesi eklem yerlerinde kırmızılıklar çıktı. Doktor egzama tarzında birşey söyledi. öncelikle kortizonlu krem ve nemlendirici verdi. Geçti ve biraz zaman sonra tekrarladı. Bu sefer corasatin diye bir krem verdi çıktıkca sürmemi söyledi. Bende dediğini yaptım. Ara ara tekrarladı sürdüm ve geçti. hergün nemlendirmeye özen gösterdim . uzun bi süre sıkıntı yaşamadık. Şuan oğlum 13 aylık ve vücdunda tekrar bu tarz şeyler çıktı. bir ay önce malsef sizi tanımamıştım. Tekrar doktora götürdüğüm de bana eumovate diye bir krem ve biodermanın nemlendiricisi verdi. Kullandım ve geçti. Aradamn 2 hafta sonra tekrarladı . Resimlerini ekliyorum.Ne önerirsiniz . Bu söyledikleri gibi egzamamı. Eski konulara baktım ama göstereceğim birşey oldugu için mesaj yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Oğlum 12 500 kg boyu 80 cm.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120405
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2018 Saat 19:18
Terleme sonucu oluyor.. Oldugunda, gunde:2x1 Hipokort krem surun.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.