Gelişimi orantisiz mi? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Salamar22
Üye Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2018 Saat 01:21 |
Hocam iyi gunler
Kilo.3980 Boy.56 cm dogdu kizim Bas cevresini soylememislerdi Ancak saglik ocagunda dogumdan 1 hafta sonra gittigimzde 37cm demislerdi.. Hocam 1. Ayda kizim 4700 oldu Boy 59 oldu 2 ay 10 gunlukken olculeri ise Kilo. 5500 Boy 63 Bas 42 Hocam simdi aorum kizimin 4 kiloya yakin dogmasina ragmen kilo alimi az degilmi. Boyu guzel uzuyo ama kafa capini da 2 aylik bebege gore 42 olmasi bi sorunmudur. Sadece anne sutu veriyorm ama soon zamanlarda mastit oldum ve sutum cok azaldi. Mastit olamin sebebide kizim 1 aydir emmek istemiyo..sagarakta cok etkili olmasi gogsu bosaltmak ve iki kez mastit gexirdim sonuncusunda artik sutum olmuyo goguslerim dolmuyo eskiden akardi.. Napmaliyim hocam Hem mastit icin hem kizmin gelisimindeki durumlar icin . Normal diyo ebeler ama bu cocuk 3 3.5 kg dogmadiki diyorum oba gore alimi az..kizimdan daha az kiloda doganlar simdi onun 1 kg onundeler hocam napmaliiym..sutumde olmuyo gunduz ozellikle bos bos emiyo agliyo yetmiyo napmaliyim..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Iri dogan, HEP fazla kilo alacak diye bir kaide yok.. Bebek; hayatindan memnun ise, karismayin.. Ac kalsa; belli ederdi!! Gerekiyorsa, 4 ay bitene kadar mama verin..
|
|
Salamar22
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
|
Hocam peki kafa capi 42 normalmi 70 gunluk bebek icin
Mastit icin sitede okudugum maillerden onerdiginiz antibiyotigi kullanabilir miyim? |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
3980 gram dogan bir bebekte; 35cm bas cevresi olacal degil... Tabiiki, bas cevresi de orantili olarak buyuk olur.
|
|
Salamar22
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
|
Hocam kalca cikikligi icin kontol vardi ve gittik bisy cikmadi cok sukur. Ancak bobrekte kristaller kum cikti 1.5mm ama onemli bisy olmadigini soyledi ultrason doktoru ancak doktorumuz d3 u keseleim onun fazlaligindan olabilir dedi..birde az beslenmeyle olanilir dedi cunku kilosu az dedi ayina gore ve tahlil ostedi tahlillerde bisy cikmadi sadece biraz enfeksiyon var dedi ..kultur tahlilinin sonucuna gore bakacaz dedi..
Ben yazilarinzdan okumustum ve cok terlemeden olabilecegini demistiniz ve gercekten kizm cok terliyo hocam ozellikle geceleri ust degistiryorm hep gece..su verdim soylemlerinize gore ama icmiyo hocam itiyo sevmiyo suyu hic onceden hep anne sutuydu bu aralar sadece 150 ml gecmiyo gunde mama veriyorm ..hala anne sutu susuzlugunu gideriyo olabilirmi mama bile vermis olsam hocam.. d3 u kesmedim hocam size tahlilerimizi atiyorum sizin degerlendirmenizi rica ediyorum hocam birde olcumler saglik ocagindan farkli sikti boy 65 kilo 5700 cikti .76 gunluk bebgim....tesekkurler hocam hersey icin ...hakkinizi helal edin...
|
|
Salamar22
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
|
https://i.hizliresim.com/rO64Pa.png
|
|
Salamar22
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
|
https://i.hizliresim.com/jyXOJ9.png
|
|
Salamar22
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
|
https://i.hizliresim.com/YgqL5j.png
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|