|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hilalyılmaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hilalyılmaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2018 Saat 18:50 |
Merhaba Kadir bey benim oğlum 5 aylık 3 aylıkken yüzünde kırmızı kabarcıklar olmaya başladı geçmediğimiz cildiyeci alerji uzamanı çocuk doktoru kalmadı hepsi egzama dedi bol bol kortizonlu kremler verdi kremi sürdüğümde geçti kremi bıraktığımda başladı en son alerji testi yapıldı yumurtaya alerjisi çıktı emzirdiğini için ben şuan diyet yapıyorum ama hala tekrarlıyor ara ara yardımcı olursanız çok memnun olurum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim yazdiklarimi okuyor olsa idiniz, bu adi tuzaga dusmezdiniz.. O yanaklardaki gorunum, tamamen sicak tutmaya baglidir. Basini terletmeyin, takke girdirmeyin, 3-5 gun icinde duzelir. SAKIN: ilac/krem kullanmayin.. O yapilan Allerji testlerinin tamami SAHTEKARLIKTIR.. O testlerden hic saglam cikan yoktur.. Bir insan, tanimadigi bir maddeye allerji GOSTEREMEZ... |
|
![]() |
|
Hilalyılmaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hilalyılmaz
ben size birde fotoğrafını atayım şuan bu kadar değil ama en son hali buydu sırtında bacaklarında kollarındada vardı ilk yanaklarında başladı şuanda ara ara yanakları oluyor
Düzenleyen Hilalyılmaz - 04 Şub 2018 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hilalyılmaz
Sürekli kaşıyor ben rahatlatmak için ovuyorum kendini teslim ediyor çok üzülüyorum haline çare bulamıyorum kimsede çare olmuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2-3 hafta once; ASIRI sicak tutulmasi nedeni ile, derisi yanmis.. Eski derileri dokuluyor. Sicak tutmaya ve terletmeye devam ederseniz, daha beter olur. Her gun BANYO yaptirin, ve odasi soguga yakin serin olsun..... ASLA basi terlemesin.. Banyolarin sonunda, "tulbent" ile kese yapar gibi ovarak olu derileri dokun... kuruladiktan sonra, Nivea, Popolin, Desitin gibi pisik kremlerinden birini surun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hilalyılmaz
Tamam hocam çok teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|